Lütfen bekleyin..



BM-GYC tek listeyle kongreye gidecek

16 Şubat 2017, 22:48 - Okunma: 8024

Batman Mezopotamya Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti (BM-GYC) 4. Olağan Kongresi haftaya ertelenerek tek listeyle yapılma kararı verildi.

Cemiyet binasında yapılan kongreye Batman'da görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları katıldı.  Kongre öncesi bir araya gelen adaylar M.Şah Ayaz ve mevcut başkan Uğur Kapuci, kongrenin haftaya ertelenmesi ve tek liste ile girilmesi kararı aldılar.

ugur-kapuci.jpgKongre salonunda üyelere bilgi veren mevcut Başkan Uğur Kapuci, başka aday çıkması halinde aday olmayacağını daha önce açıkladığını belirterek, başka liste çıktığından adaylıktan çekildiğini ve haftaya tek liste ile seçimli kongre yapılacağını duyurdu.

m.sah-ayaz.jpg

Daha sonra söz alan M.Şah Ayaz’da mevcut başkan Kapuci’ye hizmetlerinden ve çekilme davranışından dolayı teşekkür ederek, haftaya tek liste ile kongre yapacaklarını belirtti.

Ayaz, amaçlarının Batman’daki gazetecileri tek çatı altında toplamak olduğunu belirterek, üyelere katılımları için teşekkür etti. 

bm-gyc.jpg

 

Kaynak: HÜR24 Haber

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
MEDYA Kategorisindeki Diğer Haberler
Ramazan Bayramı vesilesi ile bir mesaj yayımlayan Batman Bağımsız Gazetecil..
"13 Şubat Dünya Radyo Günü" dolayısıyla açıklama yapan Aksa FM Ge..
Batman Radyo Televizyon ve İnternet Yayıncıları Derneği Başkanı Yüksel Çift..
Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkanı Veysi Demir, Başkan Yardımcısı ..
Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkanı Veysi Demir, Batman Midyatlılar..
BESO Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü&q..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=