Lütfen bekleyin..



BM-GYC’de Ayaz dönemi

23 Şubat 2017, 21:34 - Okunma: 8450

Batman Mezopotamya Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti (BM-GYC) 4. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Tek liste ile girilen kongrede M.Şah Ayaz başkan seçildi.

Cemiyet binasında yapılan kongreye Batman'da görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları katıldı.  Kongrenin divan seçimi oylamaya sunularak divan başkanlığına Veysi Demir, üyeliklere Zeki Akın ve Bilal Ayaz seçildi.  

bm-gyc’de-ayaz-donemi-001.jpgDivan Başkanı Veysi Demir yaptığı açılış konuşmasında katılımcılara teşekkür ederek gündemi okudu. Gündemin okunmasının ardından BM-GYC Başkanı Uğur Kapuci faaliyet raporunu açıkladı. 

bm-gyc’de-ayaz-donemi-002.jpgKonuşmanın ardından denetim kurulu raporu okunarak kabul edildi. Tek listeyle girilen seçimde Başkan M.Şah Ayaz, yönetim kuruluna; Bayram Turan, Veysi Demir, Recep Okuyucu, Muhyettin Beyca, Nizamettin Sevim ve Halit Beytüt seçildi.

Denetim kuruluna Hüseyin Sakar, Salih Çiftçi ve İlyas Ekinci seçilirken, disiplin kuruluna da Bilal Ayaz, Mehmet Taş ve M.Şirin Yılmaz seçildi.

Yönetim Yedek Kurulu üyeliklerine ise, Ramazan Bozkurt, Salih Özcan, Fazıl Sezer, Osman Arslan, Şehmus Ustabaşı, Kutbettin Barlak ve Fatih Akgül seçilirken, Denetim Kurulu yedek üyeliklerine İrfan Tapan, Cumhur Kılıççıoğlu ve Selman Tür seçildi. 

bm-gyc’de-ayaz-donemi-003.jpgSeçim sonunda M.Şah Ayaz, kongre üyelerine teşekkür ederek, birlik ve beraberlik içersinde elbirliği ile hizmet edeceklerini söyledi.

Kongrenin hayırlara vesile olmasını dileyen Divan Başkanı Veysi Demir, tutuklu gazeteci Nizamettin İzgi’yi anarak, sıkıntısının bitmesi temennisinde bulundu. (İLKHA/HÜR24 Haber)

bm-gyc’de-ayaz-donemi.jpg

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
MEDYA Kategorisindeki Diğer Haberler
Ramazan Bayramı vesilesi ile bir mesaj yayımlayan Batman Bağımsız Gazetecil..
"13 Şubat Dünya Radyo Günü" dolayısıyla açıklama yapan Aksa FM Ge..
Batman Radyo Televizyon ve İnternet Yayıncıları Derneği Başkanı Yüksel Çift..
Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkanı Veysi Demir, Başkan Yardımcısı ..
Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkanı Veysi Demir, Batman Midyatlılar..
BESO Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü&q..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=