Lütfen bekleyin..



AK Parti’den BM-GYC'ye ziyaret

03 Mart 2017, 20:06 - Okunma: 10348

AK Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar ve beraberindeki heyet, BM-GYC’ye “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

AK Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar, SKM Başkanı Abdulbaki Polat, Merkez ilçe Başkanı Kenan Özoğul ve beraberlerindeki heyet, kısa adı BM-GYC olan Batman Mezopotamya Havzası Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti'nin yeni başkan ve yönetimine “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

ak-parti-bm-gyc.jpg

Uçar ve AK Parti il teşkilatı yöneticilerini BM-GYC Genel Başkanı Mehmet Şah Ayaz’ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Halit Beytüt, Veysi Demir, Bayram Turan, Recep Okuyucu ve cemiyet üyeleri ağırladı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ve karşılıklı görüş alış-verişinde bulunulan ziyarette; Uçar, BM-GYC yeni yönetiminin hayırlı olması ve güzel hizmetlerin yapılması temennisinde bulundu.

Basının ve eleştiri hakkının önemine dikkat çeken Uçar, “Eleştiri mutlaka olmalı, basının görevi budur. Ancak kimseye hakaret etmeden bunun yapılması gerekir” dedi.

ak-parti-bm-gyc-001.jpg

BM-GYC hakkında Uçar ve heyetine bilgi veren Başkan Ayaz, AK Parti heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, amaçlarının Batman basınının hak ettiği yere getirmek olduğunu söyledi.

Ziyaret sırasında söz alan SKM Başkanı Polat’ta referandumda yapacakları çalışma ile ilgili bilgi vererek, her mahalle ve bölgede kapalı salon toplantıları ile anayasa değişikliğinin önemine halka özellikle de gençlere anlatacaklarını söyledi.

Ziyaret karşılıklı iyi temenniler ile sona erdi.

ak-parti-bm-gyc-002.jpg

 

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
MEDYA Kategorisindeki Diğer Haberler
Ramazan Bayramı vesilesi ile bir mesaj yayımlayan Batman Bağımsız Gazetecil..
"13 Şubat Dünya Radyo Günü" dolayısıyla açıklama yapan Aksa FM Ge..
Batman Radyo Televizyon ve İnternet Yayıncıları Derneği Başkanı Yüksel Çift..
Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkanı Veysi Demir, Başkan Yardımcısı ..
Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkanı Veysi Demir, Batman Midyatlılar..
BESO Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü&q..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=