Lütfen bekleyin..



ASKON, BATSO Başkanı Demir’i ağırladı

05 Mart 2017, 22:54 - Okunma: 1998

ASKON Batman şubesinin kahvaltılı toplantısının bu ayki konuğu Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir oldu.

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Batman Şubesinin her ay gerçekleştirdiği geleneksel kahvaltılı buluşma toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleşti.

ASKON’un kahvaltılı toplantısının bu ayki konuğu Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir oldu. ASKON Şube Başkanı M. Selman Nasıroğlu’nun açılış konuşmasında üyelerine kentin ekonomisi, Batman’da yapılan yatırımların çalışma hayatında milli seferberlik projesi hakkında bilgi verdi. 

“TÜM İŞADAMLARININ HİZMETİNDEYİZ”

ASKON Batman Şubesinin kendi üyeleri ve iş adamlarına yönelik her ay gerçekleştirdiği bu ay ki ‘Kahvaltılı Buluşma Toplantısı’na katılan BATSO Başkanı Abdulkadir Demir,

OSB, cazibe merkezleri, yeni yatırımlar, sol sahil sulama kanalı, kredi garanti fonu, kurumu hakkında bilgi verdi. Başkan Demir, “Batman’da yatırım yapan, yapacak tüm işadamlarının hizmetindeyiz. Yatırım yapacak işadamlarının sorunlarının takipçisiyiz. Yaşadıkların sıkıntıları Ankara’da dile getiriyoruz ve olumlu sonuçlar alıyoruz. Batman’ı cazibe merkezi haline getirmek için elimizden gelen tüm çabayı sarf ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da yolun karşısına geçmeye çalışan bir bebek ile 3 kadına otomob..
Batman'da bir şahıs, temizlemeye çalıştığı tüfeğin ateş alması sonucu g..
Batman'da bir kamyon ile kamyonetin çarpışması sonucu yaşanan kazada 2 ..
Mevlid-i Nebi etkinliği ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan STK temsilc..
Batman Belediyesi, on binlerce kişinin katıldığı Mevlid-i Nebi etkinliği il..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da gerçekleştirilen Mevli..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=