Lütfen bekleyin..



Kızılay Batman Şubesi deprem bölgesinde

05 Mart 2017, 23:03 - Okunma: 2643

Perşembe günü Adıyaman’ın Samsat ilçesinde meydana gelen deprem sonrası Kızılay Batman Şubesi deprem bölgesine ulaşarak depremzedelere hizmet etti.

Kızılay Batman Şube Başkanı Ali Tezdiğ, beraberinde gönüllü gençler ile birlikte Adıyaman'ın Samsat ilçesinde meydana gelen deprem bölgesinde vatandaşlara hizmet sundu.

ali-tezdig-deprem-bolgesi.jpg

Perşembe günü Adıyaman’ın Samsat ilçesinde meydana gelen 5,5 büyüklüğündeki depremin ardından Kızılay Batman Şube Başkanı Ali Tezdiğ, beraberinde gönüllü gençlerle birlikte deprem bölgesine ulaştı.

Tezdiğ ve beraberindekiler, mahalleleri tek tek gezip vatandaşlara yemek ve su dağıtırken, kaymakamlık bahçesinde de ikram aracı ile vatandaşlara çay ikramlarında bulundu.

ali-tezdig-deprem-bolgesi-002.jpg

Deprem bölgesine gelen Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Meclis Başkan Vekili Ahmet Aydın ve Adıyaman Valisi Abdullah Erin'e Kızılay’ın afet bölgesinde yürüttüğü çalışmalarla ilgili bilgi veren Tezdiğ, meydana gelen depremin hemen ardından Kızılay ekiplerinin afet bölgesine intikal edip çalışmaların kısa süre içinde başlatıldığını söyledi.

ali-tezdig-deprem-bolgesi-001.jpg

Meydana gelen depremin en sevindirici yanının can kaybı yaşanmaması olduğunu belirten Tezdiğ,: "Adıyaman’a bağlı Samsat ilçemizde meydana gelen depremin hemen ardından Kızılay ekipleri bölgeye sevk edildi. Tabi biz de Kızılay Batman Şubesi olarak meydana gelen doğal afette vatandaşımızı bu zor günlerinde yalnız bırakmamak adına gönüllü gençlerimiz ile birlikte ilk gün itibarıyla ilçeye gelip vatandaşa hizmet vermeye başladık. Gönüllülerimizle birlikte mahalleleri tek tek gezip olumsuz hava şartlarına rağmen yemek ve su dağıtımını yaparak vatandaşımıza hizmet götürdük." dedi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Kardeşliğimiz Zekâtla Bereketlensin” konusu işlenecek...
Büyük bir hayır ve Allah'ın rızasını kazanmak için belli bir adab içeri..
ALLAH'ın El-Cebbar ismi ve Cihad ile ilgili açıklamalar...
ALLAH'ın “Es-Sabur” ismi ve Sabır ile ilgili açıklamalar...
HÜDA PAR Batman belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, geçen yıl vefat eden ..
ALLAH'ın Et-Tevvab ismi ve Tevbe ile ilgili açıklamalar...

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=