Lütfen bekleyin..



Batman’da 'EVET’ çalışması yoğun şekilde devam ediyor

10 Mart 2017, 18:53 - Okunma: 4321

Bir yandan 140 kişilik ekip ile 44 mahalleye çıkarma yapan AK Parti Batman teşkilatı, diğer yandan da esnaf ziyareti ve farklı ziyaretlere devam ediyor.

Ak Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Kenan Özoğul ve beraberindeki heyet ile Organize Sanayi Bölgesine, Ek Sanayi sitesi esnaflarına ve Toprak Mahsulleri Ofisi Müdürlüğüne bir dizi ziyaretler gerçekleştirildi. Ziyaretlerde Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi anlatıldı.

16 Nisan’da yapılacak olan Halkoylamasının barış ve kardeşlik havasında geçeceğinden şüphelerinin olmadığını belirten AK Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar, herkesin üzerine düşen görevi yerine getirdiğini belirtti.

Başkan Uçar; “Biz AK Parti için değil, geleceğimiz için halkımızın ayağına kadar gidiyoruz. Normal bir seçimde ya kazanırsın ya da kaybedersin. Ancak bu referandum sürecinde dış güçler iç işlerimize karışıp bizi yıpratmak ve hatta bölmek istiyor. Hiç kimse bizi birbirimizden ayıramaz. 16 Nisan’a kadar aktif bir şekilde ve geceli gündüzlü çalışmalarımıza devam edeceğiz. Gerçekleştirdiğimiz tüm ziyaretlerde herhangi bir siyasi partinin temsilcileri gibi değil, bilakis ülkenin geleceğini kurtarmak için çabalayan bir heyet gibi karşılanıyoruz. Bu da bizleri son derece mutlu ediyor. Onun için 16 Nisan’da yarınlarımız için esnaflarımıza ve Batman halkına büyük görevler düşüyor.”diye konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman İl Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programına, halk yo..
Seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere basınla buluşan Batman Milletvekili ..
Kayapınar Belde Belediye Başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre HÜDA PA..
Batman'da yapılan oy sayım işlemlerinin ardından oy torbaları İl Seçim ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, mezun..
Batman merkez, ilçe, köy ve beldelerde toplamda 411 bin 3 seçmen, bin 424 s..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=