Lütfen bekleyin..



Emeklilerin konut heyecanı

20 Mart 2017, 22:01 - Okunma: 2388

TOKİ ve Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesi işbirliğiyle yapımı gerçekleştirilen bin 472 adet konut projesindeki 160 konutun kura çekimi yapıldı.

Batman Valisi Ahmet Deniz, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından düzenlenen Batman Merkez 2. Etap Emekliler Derneği konut hak sahipliği belirleme kura çekimine katılarak, emeklilerin konut heyecanına ortak oldu.

emekllerin-konut-heyecani.jpg

İl Kültür Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen kura törenine; Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkan Yardımcısı Abdulvahap Asma, HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, TOKİ yetkilileri ile çok sayıda emekli katıldı.

Törende bir konuşma yapan Vali Deniz, “İnsanın bir evi ve sıcak bir yuvasının olması her şeyden daha kıymetlidir” dedi.

Konuşmasında yaşlıların “Yaşlılar Haftasını” kutlayan Vali Deniz, Yaşlılarımız, tecrübeleriyle, bilgi, birikimiyle ve hayata bakışlarıyla bize önderlik eden ve yol gösteren insanlar olduğunu söyledi.

Daha önce TOKİ tarafından yapılan bin 472 konutun hak sahiplerine teslim edildiğini belirten Vali Deniz, .”Bu gün de 160 konutun kurası çekilecek. Yapılan bu yatırımlar şunu gösteriyor; Türkiye artık eski Türkiye değil, altyapısıyla üst yapısıyla, okullarıyla, hastaneleriyle, sosyal destekleriyle devletimiz her daim vatandaşın yanında. Devletimiz büyüdükçe ve geliştikçe saldırılar da artıyor. Bu saldırılar karşısında bize düşen; bir ve bütün olarak, kardeşçe ülkemizin birlik ve bütünlüğüne sahip çıkmaktır. Batman, vatan, millet ve bayrak sevgisiyle örnek bir duruş sergileyerek, bu duruşunu sürdürüyor” diye konuştu.

Vali Deniz, konuşmasının sonundan emeklilere; konutlarında, huzur içerisinde, sağlıklı uzun ömürler geçirmesi temennisinde bulundu.

Vali Deniz, konuşmasının ardından emeklilerin heyecanla beklediği kura çekilişini gerçekleştirerek, konutu kazanan hak sahiplerini belirleyip, onların mutluluğuna ortak oldu.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, bu pazar günü Batman..
Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken 7'de..
Siyonist işgal rejimi tarafından bayramın ilk gününde sivil bir aracın için..
Cuma Hutbelerinde “Gözümüzün Nuru: Namaz” konusu işlendi.
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, bayram namazı kılıp halkla bayramlaşara..
ALLAH’ın El-Kerim ismi Ramazan Bayramı ile ilgili açıklamalar…

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=