Lütfen bekleyin..



Hasta yakınlarına otel konforunda hizmet

22 Mart 2017, 20:42 - Okunma: 1911

150’nin üzerinde hasta refakatçısına hizmet veren Batman Bölge Devlet Hastanesi Refakatçi Oteli, bölgede önemli bir ihtiyacı karşılıyor.

Batman Bölge Devlet Hastanesi Refakatçi Oteli, verdiği hizmet ile Bölgede önemli bir ihtiyacı karşılıyor. Açıldığı günden bu yana 150’yi aşkın hasta refakatçisine hizmet veren refakatçi oteli hasta yakınları tarafından memnunluk karşılanıyor.

150 hasta yakınına hizmet verdi

Refakatçi oteline ilişkin Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından şu bilgi verildi: “Batman Bölge Devlet Hastanesinde hayırsever iş adamlarının katkılarıyla yapılan 10 odalı, 20 yatak kapasiteli ve 5 yıldızlı otel konforunu andıran refakatçi oteli önemli bir ihtiyaca cevap olmaya devam ediyor. 3’üncü basamak yoğun bakım servisinde tedavi gören birinci derece hasta yakınlarına ücretsiz hizmet veren refakatçi oteli verdiği hizmet ile bölgede bir İlki de gerçekleştirmektir. 10 oda 20 yatak kapasiteli hasta refakatçi oteli, 14.10.2016 tarihinden bu yana 150 hasta refakatçisini misafir etmiş ve 5 yıldızlı otel konforunu aratmayan odalarda misafir etmiştir. Televizyon, buzdolabı, kablosuz internet, tuvalet ve banyonun bulunduğu odaların tamamında hasta refakatçilerin rahat edebilmesi için gerekli hizmetler 7-24 kapsamında yapılmaktadır.”

Hem maddi hem manevi bir hizmet

Yaklaşık 5 aydır 3.basamak yoğun bakım servisinde tedavi gören hasta yakını Serdar Özekinci, otel hizmetinden beş aydır faydalandığını, hem maddi hem manevi olarak önemli bir hizmet olduğunu dile getirdi.

Bu hizmetin diğer illere de örnek bir hizmet olduğunu söyleyen Özekinci Bazı hasta yakınları da evde bile böylesi bir konforu bulamadıklarını kendileri için önemli bir hizmet olduğunu, yoğun bakım servisinde yatan hastalarının takip ve tedavisi için uzağa gitmeye gerek kalmadan, hastanenin bahçesi içerisinde ve ek bir masrafı gerektirmeden kendileri için önemi söyleyerek emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Hayatın Her Alanında Öfkemize Hâkim Olalım” konusu işlen..
Batman'da halka gül dağıtan Peygamber Sevdalıları Vakfı üye ve gönüllül..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, bu pazar günü Batman..
Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken 7'de..
Siyonist işgal rejimi tarafından bayramın ilk gününde sivil bir aracın için..
Cuma Hutbelerinde “Gözümüzün Nuru: Namaz” konusu işlendi.

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=