Lütfen bekleyin..



Yıldırım: Çukur Siyaseti Değil! Eser Siyaseti Yapıyoruz!

23 Mart 2017, 19:33 - Okunma: 4510

Batman mitinginde halka hitap eden Başbakan Binali Yıldırım, Çukur siyaseti değil, eser siyaseti izlediklerini ve Batman'ın cazibe merkezi haline getirileceğini açıkladı.

foto-galeri.jpg

Batman mitinginde halka seslenen Başbakan Binali Yıldırım,Batman'a müjde üstüne müjde vererek "300 yataklı kadın doğum ve çocuk hastanesini de Batman'a kazandıryoruz. Batman-Bitlis karayolunu bitiriyoruz. Gençlere yeni iş alanları ortaya çıkacak. Batman'da bir milyar 200 milyonluk yatırım için müracat oldu. Büyük müjdeyi veriyorum. Batman'ı cazibe merkezi haline getiriyoruz. Size yeni iş imkanları sunuyoruz. Her şey daha güzel olacak merak etmeyin. Bu bölücü alçaklar kardeşliğimizi bozamayacaklar." dedi.

İşte o konuşmadan satır başları:

"Batman Türkiye'de çok acı yaşadı. Geçmişte büyük acılara şahit oldu. Eski Türkiye'de yasaklar vardı. Ana sütü gibi helal o dil yasaktı, Kürtçe yasaktı. Boşaltılmış köylerle ıssızdı bu topraklar. Üniversitelerimizde başörtüsü yasağı vardı. Yoksulluk vardı, adaletsizlik vardı.Bu ülkenin birliğine, kardeşliğine operasyonlar gerçekleştirildi. 15 Temmuz'da FETÖ'cü hainler 250 can aldı. Türkiye bütün acıları yaşadı. Gençler bu badirelerden geçerek bugünlere geldik. AK Parti olarak iktidara geldiğimiz andan bugüne kadar bir daha bu olayların yaşanmaması için yola çıktık. Milletle elele, gençlerle elele, gönül gönüle bu acıların sona ermesi için mücadele yaptık. 80 milyonun kardeşliğini daha da sağlamlaştırmak için mücadele verdik. Geçmiş Türkiye ile gelecek Türkiye arasındaki farkı düşünmenizi istiyorum kardeşlerim. Düşünün şiddet yoluyla milletin esir almaya çalışanların halini düşünün.

ÇETE KARDEŞLİĞİ YAPIYORLAR

Hayır cephesindeki şer odaklarıyla ele ele verenleri görün artık. Bunlar Türkiye'yi o eski günlere getirmek için çete kardeşliği yapıyorlar. Bunlar tıpkı 12 Eylül'de olduğu gibi bir kez daha yanyana geldiler, kafa kafaya verdiler. Kurulan tezgahı Batman görür mü? Buradan şer odaklarına sesleniyorum. Halkın iradesine ipotek koyamazsınız. İşte Batman burada, ayyıldızlı bayraklarla size en güzel cevabı veriyor.

HDP'YE BİR ŞANS VERDİNİZ AMA...

Geçmişte Batman'ı il yaptılar, plaka verdiler öylece bıraktılar. Onlar Ankara'da demokrasiyi geciktirme oyunları kurarken Gercüş'ün, Hasankeyf'in geleceği onları çok ilgilendirmedi. Onlar Ankara'da hukuk terazisine taş koyanlardı. Batman'daki vatandaşları hissetmediler. AK Parti ise Batman'ı Türkiye'nin geleceğine hazırlamak için çalıştı. Batmanlılar'ın yüzünün gülmesi için çalıştı. 7 Haziran'da HDP'ye bir şans verdiniz, deniz ki, "Artık çözüm olsun kardeşlik olsun". Ama onlar bu şansı kullanamadılar. Kandil'in emrine girdiler, çukurlar kazdılar, hendekler kazdılar, geleceğimizi, gençlerin geleceğini kararttılar.

KÜRTLÜĞÜNÜZLE, ARAPLIĞINIZLA GURUR DUYUN

Buradan söylüyorum Kürtlüğünüzle, Araplığınızla, Türklüğünüzle iftihar edin. Ama bir şeyle daha gurur duyun, ayyıldızlı bayrağımızla, Türkiye Cumhuriyeti'yle, devletimizle gurur duyun. Kaderimiz, tasarımız, geleceğimiz birdir bizim. Bizim siyasetimiz çamur, çukur siyaseti değil eser siyaseti, hizmet siyaseti yapıyoruz. Ben Bakan'den Batman'a geldiğimde havalimanının halini çok iyi hatırlıyorum. Barakanın altında, yağmurun altında saatlerce insanların nasıl bekletildiğini hatırlıyorum. Orada söz verdim, "Batman'a en güzel havaalanı yapacağız" dedim. Yaptık mı? Bu çukurcu, hendekçi belediyeler çevre yoluna karşı ne kadar engel çıkardılar. Ama şimdi artık onlar yok! Görüyorsunuz Batman pırıl pırıl oluyor. Yeşilliğiyle, sokakların temizliğiyle, altgeçit, üstgeçitleriyle Batman her gün daha da güzelleşiyor.

BATMAN'A BÜYÜK MÜJDE

300 yataklı kadın doğum ve çocuk hastanesini de Batman'a kazandıryoruz. Batman-Bitlis karayolunu bitiriyoruz. Gençlere yeni iş alanları ortaya çıkacak. Batman'da bir milyar 200 milyonluk yatırım için müracat oldu. Büyük müjdeyi veriyorum. Batman'ı cazibe merkezi haline getiriyoruz. Size yeni iş imkanları sunuyoruz. Her şey daha güzel olacak merak etmeyin. Bu bölücü alçaklar kardeşliğimizi bozamayacaklar."

Kaynak: Haber7/HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, seçime günler ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Batman Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, “Batm..
Dur durak bilmeyen HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Se..
On binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen HÜDA PAR mitinginde kon..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Batman Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=