Lütfen bekleyin..



Yol kenarındaki kayalar tehlike oluşturuyor

23 Mart 2017, 19:48 - Okunma: 1871

Batman’ın Kozluk ilçesinde yol üzerinde bulunan kaya kütleleri sürücüler ve yoldan geçen yayalar için tehlike oluşturuyor.

Batman’ın Kozluk (Hazo) ilçesi Değirmendere Mahallesi yolu üzerinde bulunan kaya kütleleri sürücüler ve yoldan geçen yayalar için tehlike oluşturuyor.

Değirmendere Mahallesi girişinde vatandaşların "1. Köprü" olarak tabir ettiği girişte bulunan kayaların yola düşme tehlikesi nedeniyle, yoldan geçen vatandaşlar ve sürücüler korku dolu anlar yaşıyor.

Her gün aynı yolu kullanan vatandaşlar, kayaların her an düşme tehlikesinden dolayı korktuklarını ifade ettiler. Her gün yüzlerce taşımalı öğrencinin geçtiği yol aynı zamanda bahar ve yaz aylarında binlerce kişinin uğrak yeri olduğu Ayngebire piknik alanı üzerinde de bulunuyor.

Yağışlı günlerde taşların su alarak ağırlaştığını ve düşme olasılığının daha fazla olduğunu söyleyen araç sürücülerinden Hasan Kol, “Her gün buradan gidip geliyoruz. Bu kayalık düşmek üzeredir. Bu kaya düşmeden önlemi alınsa çok iyi olur. Onlarca araba buradan geçiyor, çocukları götürüyoruz. Her an düşebilir. Çocukların üzerine düşmeden önlemini alsalar iyi olur.” ifadelerini kullandı.

Mahalle sakinleri de yetkililerin bir an önce kayalıkların vatandaşların düşmeden bir çözüm bulmalarını istiyor. (Muhammed Said Aksoy-İLKHA) 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'daki şarküteri işletmecileri ve hayvan besicileri, yağan yağışla..
Batman ilçesinde yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret eden HÜDA PAR B..
Batman'ın Sason ilçesindeki çaya düşen hafif ticari araçtaki anne ve oğ..
Batman Havalimanı Müdürlüğü tarafından açıklanan 2024 yılı mart ayı istatis..
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Kayapınar Belde Belediye Başkanı olarak..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Batman’ın 3 ilçesi ve beldeler..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=