Lütfen bekleyin..



ÖĞRENCİLERE KURAN HEDİYESİ

24 Mart 2017, 22:12 - Okunma: 2883

Batman’da eğitim gören öğrencilere, 500 adet Kur’an-ı Kerim hediye edildi.

Hayrat İnsani Yardım Derneği Batman İl Koordinatörlüğü tarafından Batman’da okullarda eğitim gören öğrencilere toplam 500 adet Kur’an-ı Kerim hediye edildi.

Kur’an dağıtımıyla ilgili açıklamalarda bulunan Hayrat İnsani Yardım Derneği Batman İl Koordinatörü Şehmus Temiz, proje kapsamında yaklaşık bir ay içerisinde kent merkezi ve köylerdeki okullarda eğitim gören öğrencilere 500 adet Kur’an-ı Kerim dağıttıklarını söyledi.

Toplumdaki sıkıntıların Kur’an-ı Kerim’den uzaklaşılmasından kaynaklandığını söyleyen Temiz, kurtuluşun Kur’an'a sarılmakla mümkün olduğunu, bunun için çaba harcadıklarını belirtti.

Temiz, "Toplumumuzdaki ana problemlerin kaynağına indiğimizde hepsinin ortak noktasında Kur’an-ı Kerim'den uzaklaşma olarak görüyoruz. Toplumdaki gerek kültürel, gerek siyasi, ekonomik, sosyal problemlerin tümünde insanlarımızın Kur’an-ı Kerim’den uzaklaşması, hayatlarından çıkarmasıyla olduğunu görüyoruz. Bunun içinde insanlarımızın Kur’an-ı Kerim'i okuması, anlaması ve hayatlarına tatbik etmesi için bir çalışma içerisine girdik." dedi.  (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cep telefonu başta olmak üzere aşırı dijital ekran kullanımının öğrencileri..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde 'Uygulama ve Ara..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=