Lütfen bekleyin..



Batman’da toplu kitap okuma etkinliği

29 Mart 2017, 21:00 - Okunma: 3400

Batman’da 53. Kütüphane Haftası münasebeti ile Batman Valiliği öncülüğünde başlatılan “Batman Okuyor” projesi kapsamında birçok okuldan öğrenciler Atatürk Parkında buluşup, kitap okudular.

Batman Valiliği öncülüğünde başlatılan “Batman Okuyor” projesi kapsamında parkta bir araya gelen öğrenciler kitap okudu.

Batman Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğünün ortak yürüttükleri Kitap Okuma etkinliğine bazı kurum müdürleri ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı. Burada kitap okumanın önemine dikkat çekmek amacıyla yarım saat boyunca toplu şekilde kitap okundu.

Öte yandan, öğrencilere kitap okuma sevgisini aşılamak adına parkta öğrencilere bazı yazarların okumayla ilgili sözleri sergilendi.

Düzenlenen programdan memnun kaldıklarını söyleyen öğrenci Yusuf Altunç, "Buraya kitap okumak için geldik. Programda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten çok güzel bir etkinlik oldu. Biz gençler olarak açık havada kitap okumak, bizi daha fazla okumaya teşvik ediyor. İnşallah bu programlar ile gelecek nesillerimize okumayı aşılarız." ifadelerini kullandı.

Kitap okuyarak insanların kendilerini geliştirebileceklerini söyleyen öğrenci Mücahit Akak, bu tür programların sınırlı kalmaması gerektiğini ifade etti. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da İslami Sivil Toplum Kuruluşları tarafından ortaokul ve lise ö..
Genç ASKON Batman Şube Başkanı Serkan Şahin ve yönetimi, Batman Valisi ve B..
HÜDA PAR’ın Seçmeli Ana Dil dersine yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla..
Çoğu tarihi roman olmak üzere yazdığı 20'ye yakın eserle tanınan Batman..
Batman Üniversitesinde "İslam Ahlakı" serisi kapsamında "Mev..
Batman Üniversitesi Merkez Kampüs Yerleşkesi Testili Parkta "öğrenci t..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=