Lütfen bekleyin..



Yapıcıoğlu'ndan Üç aylar ve Regaib Kandili mesajı

30 Mart 2017, 00:08 - Okunma: 2035

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, üç aylar ve yarın idrak edilecek olan Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, yayımladığı mesajında üç aylar ve yarın idrak edilecek olan Regaib Kandili'nin tüm İslam âlemi için mübarek olması temennisinde bulundu.

Allah-u Teâla'nın, geçmişin maddi ve manevi kirlerinden temizlenme fırsatını sunduğu feyiz ve bereket dolu ay ve gecelerin idrak edileceğine dikkat çeken Yapıcıoğlu, mesajında, "İçinde Regaib, Mirac, Berat ve Kadir gecelerini barındıran üç aylar tüm İslam âlemi için mübarek olsun." ifadesini kullandı.

Tüm insanlığın vahyin rehberliğine muhtaç olduğu gerçeğinin çok net ve berrak bir şekilde görüldüğü ve hissedildiği bir dönemin yaşandığına işaret eden Yapıcıoğlu, "Karşımızda; manen ve madden tefessüh etmiş bir Batı, yanı başımızda ise Batı’nın bu tefessüh etmiş değerlerine yüzünü dönmüş, birbirlerine ve kadim değerlerine ise sırt çevirmiş bir İslam âlemi duruyor." diye belirtti.

Yapıcıoğlu, mesajında ifadelere yer verdi: "İslam’ın izzet elbisesini çıkarıp, Batı’nın kölelik ve zillet elbisesini giymiş olan hiçbir ülke bu güne kadar rahat ve huzur yüzü görmemiştir. Neredeyse tüm İslam coğrafyasında var olan işgal, yıkım, kan ve gözyaşının sebebi bizi birbirimize kardeş yapan İslam’a sırtımızı dönüp, ihtilaf, çekişme, fitne ve fesat içinde bocalayışımızdır."

"Bu mübarek ayların feyiz ve bereketinden azami istifade etmeye gayret gösterelim"

"Müslümanlar olarak, hak ve adaletin, huzur ve selametin tüm yeryüzüne hâkim olması için gayret etme mesuliyetimizin ve yükümüzün ağırlığının farkında olarak, Rabbimizle olan bağlarımızı güçlendirmeye, bu mübarek ayların feyiz ve bereketinden azami istifade etmeye gayret gösterelim." Tavsiyesinde bulunan Yapıcıoğlu, son olarak "Rabbimizden Recep ve Şaban aylarını bizlere mübarek kılmasını ve bizleri Ramazan’a ulaştırmasını diliyorum. Bu rahmet ikliminin İslam ümmetinin vahdetine, insanlığın hidayetine, mazlumların kurtuluşuna ve zalimlerin kahroluşuna vesile olmasını niyaz ediyorum. İslam âleminin Receb ayını ve Regaib gecesini tebrik ederim." temennisinde bulundu. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da halka gül dağıtan Peygamber Sevdalıları Vakfı üye ve gönüllül..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, bu pazar günü Batman..
Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken 7'de..
Siyonist işgal rejimi tarafından bayramın ilk gününde sivil bir aracın için..
Cuma Hutbelerinde “Gözümüzün Nuru: Namaz” konusu işlendi.
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, bayram namazı kılıp halkla bayramlaşara..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=