Lütfen bekleyin..



MİNİKLERE LUNAPARK ÖDÜLÜ

31 Mart 2017, 20:06 - Okunma: 3060

Mustazaflar Cemiyeti Batman Şubesi bünyesinde okuyan 4-6 yaş arasındaki onlarca çocuk, Kur’an-ı Kerim ve temel dini bilgiler eğitimlerini başarıyla tamamlamalarının ardından lunaparka götürülerek gönüllerince eğlendiler.

Mustazaflar Cemiyeti Batman Şubesi, bünyesinde okuttuğu Yarım Elma Altın Çocuk Bahçesi'ndeki 4-6 yaş arasındaki okul öncesi onlarca çocuk için Kur’an-ı Kerim ve temel dini bilgiler eğitimlerini bitirmeleri dolayısıyla mezuniyet öncesi bir dizi etkinlik düzenledi.

Erkek ve kız çocuklar, aldıkları eğitimlerinin ardından mezuniyet öncesi lunaparka götürülürken, burada düzenlenen etkinlikte doyasıya eğlendiler.

Eğitimci Hamdiye İpek, her yıl mezuniyet programı öncesi çocuklar için bir dizi etkinlik tertiplediklerini söyledi.

Yarım Elma Altın Çocuk Bahçesi'nde verilen eğitimin temel amacının dindar bir nesil yetiştirmek olduğunu belirten İpek, "Eğitimimizin ağırlığı Kur’an-ı Kerim ile birlikte siyer, fıkıh, ahlak ve akaid kitabımızdan dersleri işliyoruz. Bunun yanı sıra çocuklarımıza küçük süreler, Esma-ül Hüsna ve hadis ezberletmeye çalışıyoruz. Bizim amacımız temiz bir nesil oluşturmaktır." dedi.

6 yıldır bu hizmeti verdiklerini aktaran İpek, konuşmasını şöyle sürdürdü: "İleriki zamanlarda bu çocukların birer salih insanlar olması için bir çaba harcıyoruz. Çocuklarımızın yaş grubu çok küçük ve zahmetli bir yaş grubudur. 4-6 yaş gruplarına eğitim veriyoruz. Elhamdülillah hemen hemen her sene güzel verimler alıyoruz. Bugün de burada çocuklarımıza bir etkinlik yaptık. Çocuklarımız burada sene boyunca yaşadıkları stresi, yorgunluklarını üzerlerinden attılar ve gönüllerince eğlendiler." (M.Fatih Akgül-İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde 'Uygulama ve Ara..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, eğiti..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=