Lütfen bekleyin..



"Bu etkinliklerle Peygambere olan aşkımız artıyor"

01 Nisan 2017, 21:21 - Okunma: 1923

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Batman'da Recepler köyünde gerçekleştirilen Kutlu Doğum etkinliğine katılanlar, bu etkinliklerle Hz. Muhammed'e olan aşklarının arttığını söylediler.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Batman merkeze bağlı Recepler (Receba) köyünde gerçekleştirilen Kutlu Doğum etkinliğine katılan köy sakinleri, etkinlikten sonra duygu ve düşüncelerini paylaştılar.

Kutlu Doğum etkinliklerinin artırılmasını isteyen köylüler, Peygamber Sevdalıları Platformunun yaptığı hayırlı çalışmalardan memnun olduklarını belirttiler.

Köylerinde Kutlu Doğum etkinliği yapılmasının kendilerini sevindirdiğini söyleyen Metin Gürcü Karahan, "Her sene köyümüzde Kutlu Doğum etkinliği yapılıyor. Bundan dolayı çok mutluyuz, sevinçliyiz. Kutlu Doğum etkinliğinin her sene yapılmasını istiyoruz. Çünkü bu etkinlik vesilesiyle Peygamberimizin hayatı anlatılıyor. Bu yüzden daha çok mutlu oluyoruz. Bu etkinlikleri çok güzel görüyoruz." dedi.

Her yıl köylerinde mutlaka Kutlu Doğum etkinliği yapılmasını istediklerini ifade eden Furkan Karakuş, "Bu Kutlu Doğum etkinliğinden çok memnunuz. Peygamber Sevdalıları Platformundan çok memnunuz. Herkesin bu etkinliklere katılmasını istiyoruz. Organizeyi yapanlara teşekkür ediyoruz, çok mutluyuz. Çok hoş geçiyor. Bu etkinlikler sayesinde Peygamberimizi hatırlıyoruz. İlahiler ve mevlit okunuyor, bu yüzden sevinçliyiz. Bu etkinliklerin devam etmesini istiyoruz. Çünkü herkes bundan çok memnundur." şeklinde konuştu.

"Peygamberimize olan aşkımız daha çok arttı"

Kutlu Doğum etkinliğiyle ilgili duygu ve düşüncelerini aktaran Gülistan Karahan ise şunları söyledi: "Peygamber Sevdalıları Platformu köyümüzde Kutlu Doğum etkinliği düzenledi, bu yüzden çok sevindik. Bu etkinlik sayesinde Peygamberimize olan aşkımız gönlümüzde daha çok arttı. Çok keyif aldık. Allah bunu yapanlardan razı olsun. Her sene bu etkinliklerin olmasını istiyoruz. Kesinlikle etkinlik yapılmayan yerlerde de yapılmasını tavsiye ediyorum. Çünkü bu etkinlikle unuttuğumuz şeyler aklımıza geliyor. Peygamberimizi bir kez daha hatırlıyoruz."

"Bu etkinlikle çok mutlu olduk"

Kutlu Doğum etkinliğiyle çok mutlu olduklarını dile getiren Gülşah Budakar, "Bu mevlit etkinliğiyle çok mutlu olduk. Her sene bunu kutluyoruz, çok mutluyuz. İnşallah ömür boyu kutlamaya devam edeceğiz. Çünkü biz çok memnunuz. Allah herkese İslam'ı sevdirsin, Müslümanları çoğaltsın. Allah bizi İslam dininden uzak tutmasın." ifadelerini kullandı.

Etkinliğine katılan çocuklar da sevinçlerini dile getirerek, çok mutlu olduklarını söylediler. (M. Fatih Akgül-İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Batman Şubesi tarafından, siyonist işgal rejimini..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından "Cihad Önderi Hazreti Muhammed&..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=