Lütfen bekleyin..



İşkurdan Anlamlı Proje

06 Nisan 2017, 17:45 - Okunma: 3097

Batman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından kanser hastalarına yönelik mesleki eğitim ve rehabilitasyon kursu açıldı.

İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada “İşim Var Gücüm Var” projesi ile çalışmaya elverişli, kanser tedavisi gören 15 hastaya mesleki eğitim ve rehabilitasyon çalışması ile yapma çiçek sanatı mesleğinde kurs açılarak kişilerin hem rehabilitasyonu hem de meslek edinmeleri sağlanacağı belirtildi.

İŞKUR İl Müdürü Besim Eviz konuyla ilgili yaptığı açıklamada ; “ Batman Belediyemiz, Bölge Devlet Hastanesi Başhekimliği ve Halk Eğitim Müdürlüğümüz işbirliği ile  “İşim Var Gücüm Var” projesini hayata geçiriyoruz bu proje ile tedavi görmüş 15 hastamıza yapma çiçek sanatı mesleğinde kurs verilecek. Bu kurs ile katılımcılar meslek edinirken rehabilitasyonları da sağlanarak iyileşme, hayata tutunma ve yaşam motivasyon süreçlerine katkı sunulacaktır. Kurs bitiminde girişimcilik programlarımız vasıtasıyla iş kurmak isteyenlere ayrıca girişimcilik eğitim verilerek kendi işlerinin patronu olmaları için destek verilecek. Proje süresince katılımcılara günlük cep harçlığı verilecek, Bu anlamlı projede işbirliği yaptığımız kurumlara da yarıca teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Bir yılda tavuk eti fiyatlarına yüzde 150 zam yapıldığını belirten tüketici..
Ülke genelinde olduğu gibi Batman'da da kalifiye eleman sorununun yaşan..
Kırmızı et fiyatlarındaki artışın bir türlü durdurulamadığını belirten Batm..
Ramazan Bayramı sonrası düğün hazırlıklarına başlayan vatandaşlar soluğu ku..
Ramazan Bayramı'na iki gün kala çarşı pazarda yaşanan yoğunluktan memnu..
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, yapt..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=