Lütfen bekleyin..



Batman Barosu, İdlib’teki kimyasal katliamı lanetledi

06 Nisan 2017, 20:48 - Okunma: 1830

Batman Barosu Başkanlığı, İdlib’de işlenen kimyasal katliamı şiddetle kınayarak, uluslararası camiayı bu katliamın faili olan devletlere karşı müdahalede bulunmaya davet etti.

Batman Barosu Başkanlığı, İdlib’de kimyasal silah ile işlenen bu katliamı şiddetle kınayarak, uluslararası camiayı bu katliamın faili olan devletlere karşı müdahalede bulunmaya davet etti.

Batman Barosu'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Suriye’nin İdlib kentine yönelik gerçekleştirilen kimyasal saldırılar neticesinde aralarında çocukların da bulunduğu en az 100 kişi hayatını kaybetmiş ve yüzlerce kişi de yaralanmıştır

Geçtiğimiz üç yıl içinde Suriye’de 160 kez içerisinde sivillerin de bulunduğu halka karşı kimyasal saldırı gerçekleşmiştir. 6 yıldır devam eden bu savaşta Esed rejiminin ve onun destekçileri olan diğer devletlerin her bir katliamına uluslararası kurumların sessiz kalması ve özellikle Birleşmiş Milletler ve NATO gibi yaptırım gücüne sahip kuruluşların katliamları kınananın ötesine gitmeyen iki yüzlü yaklaşımları yüzünden her defasında daha pervasız bir şekilde devam etmektedirler.

Batman Barosu olarak İdlib’de kimyasal silah ile işlenen bu katliamı şiddetle kınıyor, uluslararası camiayı bu katliamın faili olan devletlere karşı müdahalede bulunmaya davet ediyoruz. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da transit dolmuş ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ..
Batman'daki şarküteri işletmecileri ve hayvan besicileri, yağan yağışla..
Batman ilçesinde yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret eden HÜDA PAR B..
Batman'ın Sason ilçesindeki çaya düşen hafif ticari araçtaki anne ve oğ..
Batman Havalimanı Müdürlüğü tarafından açıklanan 2024 yılı mart ayı istatis..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=