Lütfen bekleyin..



TÜMSİAD Genel Başkanı Doğan Batman’da istişarelerde bulundu

11 Nisan 2017, 23:28 - Okunma: 3248

TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan, Genel Sekreter Osman Kurtkan TÜMSİAD Batman şube yönetim kurulu ve Genç TÜMSİAD yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Önceki akşam kristal parkta yapılan programa Vali Ahmet Deniz, TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Aydın Durmuş, TÜMSİAD Genel Sekreteri Doç.Dr. Osman Kurtkan, TÜMSİAD Batman şube Başkanı Kamil Biçici ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

Programda konuşan Vali Ahmet Deniz, Batman'daki yatırım avantajlarını hakkında bilgi vererek, cazibe merkezi olan Batman’ın yatırımcılar için güvenli liman olduğunu ifade etti.16 Nisan’da yapılacak referandumda Evet çıktıktan sonra ülkemizin rahatlayacağını, yapılan spekülasyonların ortadan kalkacağını dile getirdi. Cumhurbaşkanımızın Milli istihdam seferberliği çalışması için yoğun olarak çaba gösterdiklerini bu çalışmaya destek olan TÜMSİAD ailesine teşekkür etti. Vali Deniz TÜMSİAD Batman şubesine istihdam hedefini 300 kişiden 500 kişiye çıkardığı içinde ayrıca teşekkür etti.

 

TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan’da Ülkemizin tarihi referandum sürecinden geçtiğini ifade ederek istikrar için TÜMSİAD olarak kararlarının net bir şekilde Evet olduğunu belirtti. Doğan İnşaallah iş adamlarının önünün açılacağı üretimin, birlik ve beraberliğin yeniden tesis edileceği, güzel bir ortamın olacağı bir referandum olur. Doğan İstihdam seferberliği çalışmasında TÜMSİAD’ın 5000 kişilik istihdam hedefini 3 ayda yakaladığını dile getirdi. 16 Nisan’dan sonra orta ve uzun vadede ekonominin rayına gireceğine inandıklarını, TÜMSİAD ailesi olarak üretime devam edeceklerini ifade etti. Program karşılıklı istişarelerden sonra sona erdi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Ülke genelinde olduğu gibi Batman'da da kalifiye eleman sorununun yaşan..
Kırmızı et fiyatlarındaki artışın bir türlü durdurulamadığını belirten Batm..
Ramazan Bayramı sonrası düğün hazırlıklarına başlayan vatandaşlar soluğu ku..
Ramazan Bayramı'na iki gün kala çarşı pazarda yaşanan yoğunluktan memnu..
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, yapt..
Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala hazırlıklarını tamamlayan Batman ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=