Lütfen bekleyin..



HAK-İŞ'ten ‘EVET’ desteği

12 Nisan 2017, 20:16 - Okunma: 4669

HAK-İŞ Batman’dan İl Başkanı Bünyamin Söğüt, “Anayasa değişiklik referandumunu Türkiye için ve geleceğimiz için önemli bir dönemeç olarak değerlendiriyor, ‘Anayasa Değişikliğine Tam Destek, Geleceğimiz İçin Evet diyoruz” dedi.

HAK-İŞ Batman’dan İl Başkanı Bünyamin Söğüt, Konfederasyon olarak Anayasa değişiklik referandumunu desteklediklerini belirtti.

Söğüt’ün açıklaması şöyle:

HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, 41 yıllık onurlu tarihimizde yeni ve demokratik bir Anayasa talebi her şart ve platformda gündemimizde olmuştur. Bilindiği üzere demokratik olmayan süreç ve aşamalardan geçirilerek yürürlüğe sokulan 1982 Anayasasının zaman içinde yapılan kimi değişikliklere rağmen anti-demokratik ruhu değiştirilememiştir. Türkiye’nin bu Anayasa ile özgür dünyada gideceği herhangi bir yol kalmamıştır. HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, çalışanlar adına Türkiye’nin değişmesini ve dönüşmesini istiyoruz. Türkiye’nin değişmesinin ve dönüşmesinin yolunun demokratik hak ve özgürlükleri daha da geliştiren Yeni bir Anayasa’dan geçtiğini biliyoruz. Mevcut sistem çağdaş demokratik ülkelerde olduğu gibi yürütülebilseydi, teamüller yaşatılabilseydi, halkın iradesine saygı gösterip vesayet odakları tarafından müdahaleler yapılmasaydı, darbelerle karşı karşıya gelinmeseydi Türkiye bir arayış içerisine girmeyecekti.

ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİNE TAM DESTEK VERİYORUZ Türkiye’nin demokratikleşme yolunda attığı adımları ve yeni anayasa çalışmalarını her zaman ve her platformda dile getiren HAK-İŞ Konfederasyonu olarak 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan Anayasa Değişiklik Referandumunu Türkiye için ve geleceğimiz için önemli bir dönemeç olarak değerlendiriyor, “Anayasa Değişikliğine Tam Destek, Geleceğimiz İçin Evet” diyoruz.

İnşallah 16 Nisanda sandıktan ‘Evet’ çıkacaktır. İnşallah 17 Nisanda yeni bir Türkiye’ye uyanmış olacağız. 

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman İl Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programına, halk yo..
Seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere basınla buluşan Batman Milletvekili ..
Kayapınar Belde Belediye Başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre HÜDA PA..
Batman'da yapılan oy sayım işlemlerinin ardından oy torbaları İl Seçim ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, mezun..
Batman merkez, ilçe, köy ve beldelerde toplamda 411 bin 3 seçmen, bin 424 s..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=