Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR'dan işyeri yanan esnafa ziyaret

20 Nisan 2017, 18:42 - Okunma: 2027

Batman'da çıkan yangında iş yeri yanan esnafı ziyaret eden HÜDA PAR İl Başkanı ve beraberindeki heyet geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Batman merkez Meydan Mahallesi Gülistan Caddesi üzerinde, Abdulkadir Altsoy'a ait ayakkabı dükkânı dün gece saatlerinde bilinmeyen bir neden ile çıkan yangında kullanılamaz hale gelmişti.

Olay üzerine iş yeri yanan esnafı ve komşularını ziyaret eden HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin ve beraberinde bir heyet, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Ziyaret sonrası yaptığı açıklamada Şahin, "Esnaf kardeşlerimizin işyerlerinin çıkan yangında yandığını duyduk ve kendilerini ziyaret ettik. Geçmiş olsun diyoruz. Allah-u Teâlâ beterinden korusun. Tek tesellimiz olayda can kaybının yaşanmamasıdır. Esnafımızın, bölge şartlarından dolayı zaten işleri durgun olduğunu, istenilen seviyede olmadığını biliyoruz. Bunun üzerine böyle afetler, musibetler de yaşanınca maalesef zararlar ve mağduriyetler daha da katlanıyor." ifadelerini kullandı.

"Yetkililer, esnaf kardeşlerimize gereken destek verilmeli"

Esnafın yaşadığı bu tür mağduriyetlerin giderilmesi için yetkililerin destek vermesi gerektiğini belirten Şahin, "Sosyal Devlet anlayışı gereği esnaf kardeşlerimize gereken desteğin verilmesi yaşanan mağduriyetler azaltacaktır." dedi. (M. Fatih Akgül- İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bu pazar günü gerçekleştirilecek "Mevlid-i Nebi" et..
Cuma Hutbelerinde “Hayatın Her Alanında Öfkemize Hâkim Olalım” konusu işlen..
Batman'da halka gül dağıtan Peygamber Sevdalıları Vakfı üye ve gönüllül..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, bu pazar günü Batman..
Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken 7'de..
Siyonist işgal rejimi tarafından bayramın ilk gününde sivil bir aracın için..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=