Lütfen bekleyin..



İl İstihdam Kurulu 2. Dönem toplantısı

29 Nisan 2017, 10:45 - Okunma: 2993

Batman 2017 yılı 2. Dönem İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu olağan toplantısı, Vali Ahmet Deniz başkanlığında Valilik toplantı salonunda yapıldı.

Batman Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü (İŞKUR) tarafından düzenlenen toplantıya; Batman Valisi Ahmet  Deniz'in yanı sıra Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, kamu kurumlarının yöneticileri, meslek odaları, sendikalar ve STK temsilcileri katıldı.
Vali Deniz’in açış konuşmasıyla başlayan toplantı, İŞKUR İl Müdür Vekili Mahmut Polat’ın kurula yaptığı sunumla devam etti.
Konuşmasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından işsizliğin azaltılması, istihdam olanaklarının ve özel sektör yatırımlarının artırılması amacıyla başlatılan “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” projesine değinen Vali Deniz, bu proje kapsamında ilimizde şu ana kadar 2 bin100 kişinin istihdam edildiğini açıkladı.

Batman’ın en önemli problemlerinden bir tanesinin işsizlik olduğunu belirten Vali Deniz, “ Bu sorunu çözdüğümüz takdirde vatandaşımızın iş ve aş sorunu kalmayacaktır. Bu sayede şehrimiz gelişecek ve büyücektir” diye konuştu.
 
İŞKUR faaliyetlerine ilişkin yapılan sunumun ardından kurul üyeleri ilimizde işsizlikle mücadele ve istihdamın arttırılması konularında görüş alışverişinde bulundu.
 

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Günümüzde gittikçe azalan, İslam'ın büyük önem verdiği ticaret ahlakına..
Son zamlarla birlikte 12 kilogramlık tüpün fiyatı 680 lira, piknik tüpü ise..
Altın fiyatları son zamanlarda rekor üstüne rekor kırıyor. Altın fiyatları ..
2023 yılında Türkiye'nin ekonomisinin trilyon doları aşan ekonomiler ar..
Peygamber Efendimizin ticaret ahlakına çok önem verdiğini, bu nedenle ticar..
KOSGEB Batman İl Müdürü Mehmet Fidan, 2023 yılında 788 işletmeye 47 milyon ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=