Lütfen bekleyin..



Uçar’dan ‘Berat Kandili’ mesajı

10 Mayıs 2017, 18:50 - Okunma: 2237

Ak Parti Batman il Başkanı Diyaettin Uçar, Beraat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayınlayan Ak Parti Batman il Başkanı Diyaettin Uçar, Beraat kandilinin tüm İslam alemine hayırlar getirmesi dileğinde bulundu.

Beraat Kandili’nin insanların gönül dünyasına ışık tutarak günahlardan arınmasına vesile olduğunu belirten Başkan Uçar, kandillerin Müslümanlar için büyük bir öneme sahip olduğunu vurguladı.

Kandillerin; af dilenmenin yanı sıra, insanlar arasındaki dargınlıkları gidermek, yıkılan gönülleri ve kırılan kalpleri onarmak için büyük bir fırsat olduğunu hatırlatan Başkan Uçar, “Mübarek günler içerisinde farklı bir öneme sahip olan ve rahmet, bereket, mağfiret gibi tüm değerleri içerisinde barındıran, Ramazan Ayı’nın bir bakıma müjdeleyicisi olarak da ele alınan Berat kandiline bir kere daha kavuşmanın heyecanı içerisindeyiz. Berat Kandili gibi bu özel gün ve gecelerde toplumsal sorumluluğumuzu harekete geçirerek dayanışma ve yardımlaşma içinde olmalı, nefret ve kini sevgiye dönüştürecek bütün güzellikleri birlikte paylaşmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle bütün Müslümanların ve Batman’lı hemşerilerimizin Berat Kandili’ni kutluyor, ülkemiz ve tüm insanlık alemine barış huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da halka gül dağıtan Peygamber Sevdalıları Vakfı üye ve gönüllül..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, bu pazar günü Batman..
Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken 7'de..
Siyonist işgal rejimi tarafından bayramın ilk gününde sivil bir aracın için..
Cuma Hutbelerinde “Gözümüzün Nuru: Namaz” konusu işlendi.
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, bayram namazı kılıp halkla bayramlaşara..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=