Lütfen bekleyin..



Sağlık-Sen Genel Başkanı Memiş Batman’da

14 Mayıs 2017, 18:25 - Okunma: 3284

Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Batman’da Sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi.

Batman’da Bardakçılar dinlenme tesisinde Hemşireler günü ve anneler günü münasebetiyle verilen yemeğe Batman, Sason, Kozluk  ve diğer İlçelerde çalışan sağlık çalışanları, AK Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Vechettin Acar, Diyarbakır, Bitlis ve Siirt Sağlık-Sen Şube Başkanları ve diğer Sağlık yöneticileri katıldı.

Programda konuşan Sağlık-Sen Batman Şube Başkanı Zahir Seven, Sağlık-Sen olarak, her zaman sahada olduklarını, bürokraside olduklarını, toplu sözleşme masalarında, yargı yoluyla mahkemelerde, STK olarak meydanlarda olduklarını ifade etti.

metin-memis.jpg

Programa iştirak eden Sağlık çalışanlarına hitap eden Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Sağlık-Sen ve Memur-Sen ailesi olarak Türkiye’de Sosyal sendikacılığın nasıl yapıldığını tüm kesimlere, öğretmiş bulunduklarını söyledi.

Memiş, “Özellikle ülkemizin en zor dönemlerinde Sağlık-Sen ailesi olarak, elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyduk. Zor dönemlerde kim var denildiği zaman? “ben varım” dediği gibi şairin bizlerde, bizlerde zor dönemlerde biz varız diyerek, en sıkıntılı dönemlerde bu ülkenin geleceğine darbe vurmak isteyenlere karşı dik bir duruş sergiledik” dedi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SAĞLIK Kategorisindeki Diğer Haberler
Özellikle aşılama takvimini tamamlayan çocukların hastalıklar sonucu oluşab..
Batman'da, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığına bağlı Türkiye Sağlık..
İç Hastalıkları Uzmanı Doktor İdris Baydar, bahar döneminde artan yorgunluk..
Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte artış gösteren kene vakalarıyla il..
7 Nisan Dünya Sağlık Günü dolayısıyla açıklama yapan Batman Sağlık ve Çevre..
Allah'ın insana verdiği en önemli nimetlerden birinin sağlık olduğunu b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=