Lütfen bekleyin..



260 okula ecza dolabı ve sağlık malzemesi yardımı

18 Mayıs 2017, 19:58 - Okunma: 3289

44. Bölge Batman Eczacı Odası tarafından başlatılan “Sosyal Sorumluluk” projesi kapsamında Batman'da 260 okula ecza dolabı ve sağlık malzemesi yardımı yapıldı.

Batman Eczacılar Odası tarafından 260 okula ecza dolabı ve sağlık malzemesi yardımı yapıldı.

44. Bölge Eczacılar Odası tarafından başlatılan “Sosyal Sorumluluk” projesi kapsamında Batman merkez, ilçe ve köylerinde bulunan 260 okula ecza dolabı ve sağlık malzemesi yardımı yapıldı.

Oda yönetim kurulu üyeleri, ecza dolaplarını ilk yardım malzemeleriyle birlikte, ziyaret ettikleri okullara teslim etti.

Yaptıkları yardım ve başlattıkları kampanyayla ilgili açıklamalarda bulunan 44. Bölge Batman Eczacı Odası Genel Sekreteri Kerem Edemci, ecza dolabı olmayan hiçbir okul kalmaması için “Sosyal Sorumluluk” projesi başlattıklarını söyledi.

Proje kapsamında kent merkezinde 30, Kozluk ilçesinde 70, Sason ilçesinde 80, Beşiri ilçesinde 40, Gercüş ilçesinde 30 ve Hasankeyf ilçesinde de 10 olmak üzere 260 adet ilk yardım malzemeleriyle birlikte ecza dolabı dağıttıklarını belirtti.

Ecza dolaplarını ilk,ortaokul ve anaokullara dağıttıklarını ifade eden Edemci, “Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Batman merkez, ilçe ve köylerinde yaklaşık 260 adet ecza dolabı dağıtımı yaptık. Ecza dolaplarımızın içerisinde aynı zamanda sağlık malzemeleri de mevcuttur. Amacımız, çocuklarımıza yaralanmaları esnasında hemen müdahale edilebilecek malzemelerin bulunmasıdır. Buna benzer projelerimiz devam edecektir. Daha önce de yaklaşık 120 adet ecza dolabı dağıtımını yapmıştık.” dedi.

Kendilerine yardım yapılan okullar, böylesi yardımların önemli olduğunu ifade edip, ilk yardım malzemeleriyle birlikte ecza dolabı dağıtan Batman Eczacı Odası’na teşekkürlerini ilettiler. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SAĞLIK Kategorisindeki Diğer Haberler
İlaca erişimin her geçen gün zorlaştığını belirten Batman Eczacılar Odası B..
Kanserin dünyada bir salgın gibi arttığını belirten Uzman Doktor Mehmet Cem..
Ramazan ayında ağız ve diş bakımının daha bir önem kazandığını belirten Diş..
Sağlık sektöründe pek çok sorunun halen çözüm beklediğini belirten Sağlık-S..
14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla açıklama yapan Batman Sağlık ve Çevrecilik ..
Batman Valisi Ekrem Canalp, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımla..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=