Lütfen bekleyin..



Şahin'den Ramazan Ayı Mesajı

25 Mayıs 2017, 18:58 - Okunma: 1702

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin Ramazan ayı ile ilgili mesaj yayımladı.

Ramazan ayı ile ilgili mesaj yayımlayan HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, "On bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayına bizleri ulaştıran Rabbimize sonsuz hamd ve şükürler olsun. Üstünlük bakımından ve yüce kitabımız Kur’an’ın o ay içerisinde indirilmeye başlanması sebebiyle en faziletli ay, yarın ilk gününü idrak edeceğimiz mübarek Ramazan ayıdır." dedi.

Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan, birçok bereketi ve hayrı içinde barındıran Ramazan Ayı'nın, tüm Müslümanlar ve insanlık için bir fırsat olduğuna işaret eden Şahin, "Son kaç Ramazan’da olduğu gibi bu yılda Ramazan ayına ümmetin içinde bulunduğu zulüm ve baskılar nedeniyle maalesef buruk giriyoruz. İslam düşmanlarının İslam’a ve Müslümanlara olan düşmanlığının sınır tanımadığı bu zaman diliminde tüm Müslümanların Ramazanı fırsat bilerek İslam’a göre hayatlarını sürdürmelerini ve birbirleriyle savaşmayı terk ederek İslam düşmanlarına karşı birlik olmalarını diliyoruz." ifadesini kullandı.

Şahin devamla, "Rabbimiz, feyiz ve bereketinden istifade etmemiz gereken bu sayılı günleri hakkıyla yaşamayı, tutacağımız orucun hikmetlerini kavrayarak en makbul şekilde değerlendirmeyi ve bu verimli iklimi tüm hayatımıza yaymayı bizlere nasip etsin. Rabbimiz İslam ümmetine ve bütün insanlığa küfrün zulmünden kurtulmayı ve Kur’an’ın gölgesinde adilce bir hayat yaşamayı nasip etsin. Paylaşma, dayanışma ve çokça istiğfar etme ayı olan Ramazan-ı Şerif’in bütün insanlığa hayırlar getirmesini ve Müslümanlar açısından yeni bir başlangıcın ilk adımı olmasını diliyorum." dedi.

Mesajının  sonunda Şahin, "Bu duygularla, Batmanlı hemşerilerimiz başta olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan-ı Şerif’ini tebrik eder; bu ayın Müslümanlar arasında vahdete, kardeşliğe ve insanlık için hidayet ve kurtuluşa vesile olmasını yüce Rabbimden niyaz ediyorum." ifadelerine yer verdi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da yolun karşısına geçmeye çalışan bir bebek ile 3 kadına otomob..
Batman'da bir şahıs, temizlemeye çalıştığı tüfeğin ateş alması sonucu g..
Batman'da bir kamyon ile kamyonetin çarpışması sonucu yaşanan kazada 2 ..
Mevlid-i Nebi etkinliği ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan STK temsilc..
Batman Belediyesi, on binlerce kişinin katıldığı Mevlid-i Nebi etkinliği il..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da gerçekleştirilen Mevli..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=