Lütfen bekleyin..



Yapıcıoğlu’ndan Cevzet Soysal’ın ailesine ziyaret

20 Temmuz 2015, 12:40 - Okunma: 3093

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Ramazan Bayramı münasebetiyle Batman’da 1998 yılında kaçırılarak katledilen TPAO işçisi Cevzet Soysal’ın ailesine ziyarette bulundu.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve Genel Başkan Yardımcıları Abdurrahman Cens, Dr. Aydın Gök, Eyyüp Yanaç, Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru ve beraberlerindeki partililer, 1998 yılında Batman’da polislerce kaçırıldığı ve işkence edilerek katledildiği ortaya çıkan TPAO işçisi Cevzet Soysal’ın ailesiyle bayramlaştı.
Soysal ailesinin bayramlarını kutlayan Yapıcıoğlu, Cevzet Soysal’ın oğlu Mücahit Soysal’dan babasının davasıyla ilgili bilgi aldı.

Yapıcıoğlu, “Bu olayı paralel mi, JİTEM mi veya devletin içindeki karanlık polisler mi yapmış, biz bundan emin değiliz ama bu cinayeti devletin içerisinden bir ekip yapmıştır. Fakat bu ekip nedir, bağlantısı nedir bunu da zaman gösterecektir.” dedi.
Cevzet Soysal’ın faillerinin ortaya çıkmasa dahi gömüldüğü yerin açığa çıkması gerektiğini belirten Yapıcıoğlu, “Babanızın cenazesi gömüldüğü yerden çıkarılıp İslam’a uygun bir şekilde defin yapılması gerekir. Bayramlarda sizin ziyaret edip, Fatiha okuyacağınız bir mezar taşınız olması gerekir. Bu işi kim yapmışsa, parmağı olan kim varsa, bu işi yapan, bu işe sebep olan, talimatı veren ve bunun böyle olmasına göz yuman herkes hak ettiği cezayı da alsın. Asıl istediğimiz budur. Bunlar olmazsa dahi en azından hiç olmazsa ailesine cenazesinin teslim edilmesi gerekir. Bu olay, er ya da geç bir şekilde gün yüzüne çıkar. Bunun için bizim yapabileceğimiz bir şey varsa inşallah onu da yaparız.” şeklinde konuştu.
Ziyaretlerini memnuniyetle karşıladığını belirten Cevzet Soysal’ın oğlu Mücahit Soysal, “Biz öncelikle cenazemize ulaşmak ve Fatiha okuyacağımız bir mezarımız olmasını istiyoruz. Yetkililer herhangi bir adım atmıyor. Batıda olan bir cinayete bütün polisler, bütün yetkililer bir hafta içinde her yeri alt üst edip failleri yakalayıp her şeyi çözüyorlar. Güneydoğu’da ve Müslüman oldu mu kör ve sağır kalıyorlar.” dedi. (batmanbasin.com)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Batman Şubesi tarafından, siyonist işgal rejimini..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından "Cihad Önderi Hazreti Muhammed&..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=