Lütfen bekleyin..



Gençlik, Suriyeli Muhacirleri Unutmadı

04 Haziran 2017, 13:43 - Okunma: 1731

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı, Gençlik Merkezinin Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında, Batman'da yaşayan 60 muhacir bayanla iftar programında bir araya gelindi.

Gençlik Merkezi Suriyeli misafirlere ensar olma görevini yerine getirmeye devam ediyor. Öğretmen Evinde verilen iftar yemeğine Gençlik Merkezi Gençlik Liderleri, Kadem Batman İl Temsilcisi Av. Adile Gürbüz ve çok sayıda davetli katılım sağladı.

Verilen iftar yemeğinin önemine ve değerine dikkat çeken Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren katılım sağlayan herkese teşekkür etti. Eren yaptığı açıklamada; “Batman’da savaştan kaçıp ilimize sığınan 60 bayan bacımızı iftarda bir araya getirmenin mutluluğu içindeyiz. Ramazan ayı süresince Gençlik Merkezi bünyesinde etkinliklerimiz devam edecek.Gençlik Merkezi devamlı olarak Sabah Namazı buluşmaları, kamp tanıtım programları, Teravih Namazlarında gençlerle buluşma, iftar programları, sohbetler ve daha birçok farklı etkinliklerde yer almaya devam edecektir.” diye konuştu.

“SURİYELİ’LER ALLAH’IN BİZE GÖNDERDİĞİ MİSAFİRLERDİR”

Suriye’li vatandaşların Allah’ın gönderdiği misafirler olduğuna dikkat çeken Gençlik Merkezi Müdürü Musab Baran; “İftar programımız Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başladı. Bizleri kırmayıp iftar programımıza katılan bayan kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Her zaman onların destekçisi olup yanlarında olacağız. Suriyeli vatandaşlarımız yabancılık çekmesin diye, etkinliklerimize devam edeceğiz. Muhabir kardeşlerimize Ensar olmak hem milli hemde manevi görevimizdir. Suriyeli kardeşlerimiz vatanlarından uzak değil, sadece evlerinden ve topraklarından uzaktırlar. Türkiye ve Batman da sizin vatanınızdır.” şeklinde konuştu. 

SURİYELİ’LER TEŞEKKÜR ETTİ

Suriyeli Esma Bahrteksi ise Gençlik Merkezinin her zaman yanlarında olduğunu belirterek; “Böyle bir organizasyonun yapılmasında emeği geçen herkes teşekkür ediyorum. Özellikle İl Müdürümüz Halil Eren, Gençlik Merkezi Müdürümüz Musab Baran, KADEM Batman İl Başkanı Av. Adile Gürbüz ve Gençlik Liderleri bizimle çok ilgileniyorlar.” dedi.. 

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Batman Şubesi tarafından, siyonist işgal rejimini..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından "Cihad Önderi Hazreti Muhammed&..
Batman'daki Mevlid-i Nebi etkinliğinde konuşan Molla Beşir Şimşek, Tevb..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=