Lütfen bekleyin..



İslami ve Kur’an-ı Kerim eğitimi destekliyoruz

06 Haziran 2017, 14:45 - Okunma: 1868

Suriyeli ve Kur’an kursu öğrencilerine yönelik düzenlenen iftar programında konuşan Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, İslami ve Kur’an-ı Kerim eğitimini önemsediklerini ve desteklediklerini söyledi.

Suriyeli ve Kur’an kursu öğrencileriyle iftarda bir araya gelen Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, İslami ve Kur’an-ı Kerim eğitimini önemsediklerini ve desteklediklerini söyledi.

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi tarafından Suriyeli ve Kur’an kursu öğrencilerine yönelik iftar programı düzenlendi.

Oduncular Sitesi Camisi ve Medresesinde bulunan Kur’an Kursu öğrencileri, Suriyeli vatandaşlar ve çok sayıda davetlinin katılım sağladığı iftar programı Kur’an-- Kerim tilaveti ile başladı.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Ramazan ayının maneviyatıyla ilgili verilen kısa bir sohbetin ardından Gençlik Merkezinin tanıtımı yapıldı. Verilen iftar yemeğinden sonra teravih namazı kılındı.

Yaptıkları etkinlikle ilgili bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, amaçlarının Ramazan ayındaki manevi değerleri hatırlatıp halkı iftarda bir araya getirmek olduğunu söyledi.

Eren açıklamasının devamında, "Bugün Kur’an kursu öğrencileriyle, Suriyeli misafirlerimizle, Kur’an Kursu hocalarımızla iftarda bir araya gelme şerefine nail olduk. Her zaman gençlerimizin ve Suriyeli vatandaşlarımızın yanındayız. İslami ve Kur’an-ı Kerim eğitimini önemsiyor ve destekliyoruz." diye konuştu.

Gençlik Merkezi Müdürü Musab Baran ise bu tür aktivitelere Ramazan ayı boyunca devam edeceklerini söyledi. (İLKHA)

'Oruçlu olduğumuz bugünlerde israfa dikkat etmemiz lazım'

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Batman Şubesi tarafından, siyonist işgal rejimini..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından "Cihad Önderi Hazreti Muhammed&..
Batman'daki Mevlid-i Nebi etkinliğinde konuşan Molla Beşir Şimşek, Tevb..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=