Lütfen bekleyin..



"Çocuklar için Kur'an kurslarında gerekli çalışmalar yürütülmeli"

07 Haziran 2017, 20:40 - Okunma: 1717

Batman Valisi Ahmet Deniz, yaz tatilinin başlamasıyla birlikte Kur'an kurslarında çocukların daha iyi bir şekilde faydalanmaları için gerekli çalışmaların yürütülmesini istedi.

Batman Valisi Ahmet Deniz, İl Defterdarlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Müftülüğünü ziyaret ederek, kurum yöneticilerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kurumlarda incelemelerde bulunan Vali Deniz, çalışanlarla bir süre sohbet ederek, hayırlı Ramazanlar temennisinde bulundu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hali Eren ve şube müdürleriyle bir süre sohbet eden Deniz, kentte spor alanında çok önemli yatırımların gerçekleştiğini ve bu yatırımlar sayesinde geçlerin daha donanımlı spor salonlarında spor yapma imkânına kavuştuğunu belirtti.

Yetkililerden, gençleri spora özendirmek için gerekli çalışmaların yürütülmesini isteyen Deniz, gençlik merkezinde sosyal amaçlı yürütülen kurslarda milli ve manevi değerleri ön plana çıkaracak şekilde faaliyet yürütülmesini de istedi.

Daha sonra İl Müftülüğüne geçen Deniz, İl Müftüsü Turgut Erhan'dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İl Müftüsü Erhan'la bir süre sohbet eden Deniz, gençlere ve çocuklara söz konusu değerleri öğretmenin önemli olduğunu ifade ederek, yaz tatilinin başlamasıyla birlikte cami ve Kur'an kurslarında düzenlenen Kur'an kurslarında çocukların daha iyi bir şekilde faydalanmaları için gerekli çalışmaların yürütülmesini istedi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'daki şarküteri işletmecileri ve hayvan besicileri, yağan yağışla..
Batman ilçesinde yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret eden HÜDA PAR B..
Batman'ın Sason ilçesindeki çaya düşen hafif ticari araçtaki anne ve oğ..
Batman Havalimanı Müdürlüğü tarafından açıklanan 2024 yılı mart ayı istatis..
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Kayapınar Belde Belediye Başkanı olarak..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Batman’ın 3 ilçesi ve beldeler..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=