Lütfen bekleyin..



TÜMSİAD iftarına İlgi

08 Haziran 2017, 22:54 - Okunma: 2278

TÜMSİAD iftarına katılan TÜMSİAD Genel Sekreteri Osman Kurtkan, bölgedeki işsizliğin önlenmesi adına gençleri de iş verebilecek kapasiteye getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Batman Şubesi, işadamlarıyla geleneksel olarak düzenlediği  iftar programında iş adamlarını bir araya getirdi.

Kristal Park’ta düzenlenen iftar programına, TÜMSİAD Genel Sekreteri Osman Kurtkan, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, BATSO Başkanı A.Kadir Demir, TÜMSİAD Şube Başkanı Kamil Biçici, TÜMSİAD Batman üyeleri ve yüzlerce işadamı katıldı.

TÜMSİAD Genel Sekreteri Osman Kurtkan iftardan önce yaptığı konuşmada, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde özellikle 13 ili kapsayan bölgede yeni yatırım ve teşviklerle beraber yeni heyecanla görev başında olduklarını söyledi.

Bölgedeki istihdamın artırılması, özellikle Batman’da TÜMSİAD’ın girişimlerinin olduğunu belirten Kurtkan, "İstihdama katkı sunma ve son açıklanan çalışmalara destek olma açısından tüm işyerlerimizde, tüm üyelerimizin kapsamı içerisinde yer alan faaliyet alanlarında yeni istihdam alanlarını, projelerini devam ettiriyoruz. Bugün rektörümüzle beraber yeni Teknopark ile ilgili çalışmada bulunduk. Güzel bir birlikteliği inşallah bundan sonra TÜMSİAD olarak da üniversite-sanayi işbirliği olarak da Batman’da göreceğimizi ifade etmek istiyorum." dedi.

tumsiad-iftari.jpg

Bölgenin çocuklarını, bu toprağın insanını işadamıyla, iş dünyasıyla buluşturarak, onların refah ve huzurunu sağlamanın en önemli öncelikleri olduğunu vurgulayan Kurtkan, "Bölgemizde huzur ve güven ortamının sağlanması sonucunda TÜMSİAD olarak hem genç arkadaşlarımızın buradaki işsizliğe konusuna müdahil olması hem Genç TÜMSİAD’ımızın bu konuda güzel çalışmaları var. Bir arada beraber yaptığı projeleri çalışmaya ve ilerletmeye gayret ediyorlar. İş adamının, iş dünyasının çalışanları her zaman iş üretmeye namzet insanlardır. Dolayısıyla biz gençlerimizi de bu konuda sanki bir iş adamı hüviyetine sahip olacak şekilde yetiştirmeye ve etrafına istihdam oluşturmaya gayret ediyoruz. Asıl amacımız bu. Yani gençlerimizi de iş verebilecek kapasiteye getirmek istiyoruz. Bu bölgede biraz daha işsizliğe dikkat etmemiz gerekiyor. İstihdama ağırlık vermemiz gerekiyor. Bölgemize güç vermek için buradayız. İnşallah bundan sonra da yatırımlarımıza devam edeceğiz." diye konuştu. (İLKHA)

tumsiad-iftari-001.jpg

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da halka gül dağıtan Peygamber Sevdalıları Vakfı üye ve gönüllül..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, bu pazar günü Batman..
Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken 7'de..
Siyonist işgal rejimi tarafından bayramın ilk gününde sivil bir aracın için..
Cuma Hutbelerinde “Gözümüzün Nuru: Namaz” konusu işlendi.
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, bayram namazı kılıp halkla bayramlaşara..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=