Lütfen bekleyin..



Bakan Müezzinoğlu'ndan CHP'ye Tepki!

16 Haziran 2017, 20:16 - Okunma: 1635

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Batman’a gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, TPAO Kristal Parkta kentteki STK temsilcileriyle bir araya geldi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, CHP’nin yürüyüş eylemine değinerek, "CHP, keşke bu ülkede birçok hukuk aracılığıyla vatandaşlarımıza yapılan zulümlere karşı adaletten yana durabilseydi." dedi.

Bazı ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Batman’a gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, TPAO Kristal Parkta kentteki STK temsilcileriyle bir araya geldi.

Burada açıklamalarda bulunan Bakan Müezzinoğlu, CHP tarafından, MİT Tırları Davasında tutuklanan CHP Milletvekili Enis Berberoğlu için başlatılan yürüyüş eylemine değindi.

Müezzinoğlu, "CHP, keşke bu ülkede birçok hukuk aracılığıyla vatandaşlarımıza yapılan zulümlere karşı adaletten yana durabilseydi" dedi. Keşke Cumhuriyet Halk Partisi özü itibariyle hukuk devletinden yana olabilmeyi kuruluşundan bugüne başarabilmiş olsaydı. Keşke bu ülkede birçok hukuk aracılığıyla vatandaşlarımıza yapılan zulümlere karşı adaletten yana durabilseydi. Bunun en bariz örneği AK Parti döneminde söyleyebilirim, yüzde 47 oy almış bir siyasi parti kapatılma davası açıldığında Cumhuriyet Halk Partisi’ni kimse meydanlarda görmedi. Kimse milli iradenin hak ve hukuku adına burada ne oluyor demedi. Hatta ‘Adalet ve Kalkınma Partisinin kapatılmasında yarar var’ diyen bir görüşü bile izhar ettiler." dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ülkenin huzuru ve barışını zedeleyecek bir yanlışın içerisinde olduğunu vurgulayan Müezzinoğlu, "411 milletvekilinin ‘bu ülkede başörtüsü zulmü ortadan kaldırılsın’ dediği an şu an yürüyüş yapan Sayın Kılıçdaroğlu’nun imzasıyla Anayasa Mahkemesine gidildi ve milli irade yok farz edildi. Üniversite öğrencilerine, gencecik kızlarımıza bu ülkede yapılmayan zulüm kalmadı. O gün Cumhuriyet Halk Partisi’nin ve Sayın Kılıçdaroğlu’nun hangi adreste durduğunu bu millet gayet iyi bilir. Şu anda yine tamamen ülkenin huzuru, barışını sağlayacak süreçte, yine ülkenin huzurunu ve barışını zedeleyecek bir yanlışın içerisinde. Kendi fıtratına, kendi duruşuna yakışanı yapıyor. Millet de kendisine yakışan cevabı her zaman verdiği gibi bundan sonra da verecektir." diye konuştu.

Güneydoğu illeri ile Batı illeri arasında başlattıkları Gönül Köprüsü Projesinin devam ettiğini söyleyen Müezzinoğlu, "Batının büyük illeri ile Güneydoğu bölgesindeki illerimiz arasında Gönül Köprüsü Projesini başlatmıştık. Bu Gönül Köprüsü Projemizin önemli, kardeşlik değerler anlamında birbirimizi tanıma, anlama, sorunları, sıkıntıları paylaşma anlamında paylaşarak azaltma anlamında, geleceğe daha çok umutla ve güvenle bakabilme anlamında çok önemli dönüşümlerini aldık. Bu proje yine genel merkezimiz tarafından devam ettiriliyor." ifadelerini kullandı.

Açıklamanın devamında Müezzinoğlu, şunları kaydetti: "O dönemde Batman ile Bursa Büyükşehir Belediyemizi ve Bursa AK Parti İl Başkanlığını kardeş il ilan etmiştik. Geçtiğimiz yılda yine Ramazan ayında bu çerçevede Batman’da yine bir programa katılmıştım. İl teşkilatımız ile büyükşehir belediyemiz gerek Batman’ın ilçelerine gerekse Batman’a değişik vesilelerle bu kardeşlik projesi çerçevesinde birlikte oldular. Batmanlı kardeşlerimizi Bursa’da misafir ettiler. Bu çerçevede bu yıl yine Batman’dayız. Bugün Batman’da gönül Köprüsü Projemizin çalışmalarını yapacağız. İnşallah Batman’ımızın da Güneydoğumuzun da ülkemizin de geleceği bu kardeşlik duygularının güçlenmesiyle çok daha güçlü ve bereketli olacaktır."

Toplantıya, Müezzinoğlu’nun yanı sıra; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Vali Ahmet Deniz, AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın, AK Parti İl Milletvekili Ataullah Hamidi, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve STK temsilcileri katıldı. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Siirt'te bir polisi yaralayıp olay yerinden kaçan şahsın aracı Batman&#..
Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala rengârenk şeker çeşitleri tezgâhl..
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terör d..
Batman Üniversitesinde faaliyet yürüten öğrenci toplulukları, siyonist işga..
Batman'da ekiplerin dur ihtarına uymayarak kaçan bir araçtan yola atıla..
Batman'ın ilk ve tek yeraltı geçinde yaşanan sorunların bir türlü çözüm..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=