Lütfen bekleyin..



Şahin'den "Ramazan Bayramı" mesajı

22 Haziran 2017, 21:08 - Okunma: 1704

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Şahin mesajında şu ifadelere yer verdi:

Kadir Gecesi gibi bin aydan hayırlı bir geceyi barındıran mübarek Ramazan Ayı'nı geride bırakmanın hüznünü yaşarken; öte yandan sevinç, birlik ve kaynaşma günleri olan Ramazan Bayramı'na ulaşmanın süruru içerisindeyiz. Evvela bayramın, tüm insanlık âlemi için hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.
Yıllardır emperyalistlerin murdar planları neticesinde İslam coğrafyasında savaş ve zulümler yaşanmaktadır. Ne acı ki yaşanılan savaş ve zulümler mübarek zaman dilimleri olan bayramlarda da aralıksız devam etmektedir. Bu sebepten ötürü pazar günü idrak edeceğimiz bu bayrama da, İslam coğrafyasındaki Müslüman halkların yaşadığı zulüm ve katliamlardan dolayı hüzünlü gireceğiz. 
Müslüman halkların bir ve beraber olup emperyalist ve siyonistlerin oyunlarını boşa çıkaracağı günler, hüznümüzün sevince dönüştüğü günler olacaktır. İslam ümmetinin bugünkü durumdan kurtuluşu; tüm dünya Müslümanlarının Kur'an'ın öğretileri ışığında fıtrata dönüş yapmaları, güçlerinin farkına varmaları ve gereksiz ihtilafları bir kenara bırakıp ittifak ettikleri konularda bir araya gelmeleri neticesinde mümkün olacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle; mübarek Ramazan Bayramı'nın milletimize ve memleketimize hayırlar getirmesine, dirilişe, kardeşliğe, vahdete, İslam coğrafyasının sükunete ermesine ve tüm dünya mazlumlarının zulümlerden kurtulmasına vesile olmasını Şanı Yüce Rabbimizden diliyoruz.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Büyük bir hayır ve Allah'ın rızasını kazanmak için belli bir adab içeri..
ALLAH'ın El-Cebbar ismi ve Cihad ile ilgili açıklamalar...
ALLAH'ın “Es-Sabur” ismi ve Sabır ile ilgili açıklamalar...
HÜDA PAR Batman belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, geçen yıl vefat eden ..
ALLAH'ın Et-Tevvab ismi ve Tevbe ile ilgili açıklamalar...
ALLAH'ın El-Hakem ismi ve Nubuvvet ile ilgili açıklamalar...

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=