Lütfen bekleyin..



Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü yeni eğitim dönemine hazırlanıyor

23 Temmuz 2015, 10:24 - Okunma: 2545

Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü yaptığı açıklamada 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılına yönelik, okullardaki bakım onarım çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

14 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılına yönelik Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü yaptığı açıklamada, okullardaki bakım onarım çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Yapılan açıklamada, “İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde eğitim veren okulların, yeni eğitim yılı başına kadar hazır hale getirtilmesi için, çalışmalar aralıksız devam ediyor. Müdürlüğümüz hali hazırda eğitim veren okulların durum tespitini, Ocak-2015 tarihinde başlatılan çalışmalarla tespit etmiş olup, orta ve büyük ölçekte bakım ve onarım gerektiren okulların, bakım ve onarım işi Batman İl Özel İdare kanalı ile belirlenmiş çalışma takvimi doğrultusunda, kamu ihale kanunu mevzuatı kapsamında devam etmektedir. Onarım gerektirmeyen ancak, bakım ve boyama ihtiyacı olan okullarda ise, Müdürlüğümüz aciliyet durumuna göre, mevcut imkânlara göre çalışmaları yürütmektedir.” denildi.

Kamu ihale şartları nedeniyle, oluşabilecek gecikmeler dışında, Batman merkez ve ilçelerde tüm okulların, Valiliğin desteği ile 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı başında hazır hale getirtilmesinin planlandığı ifade edildi.   (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cep telefonu başta olmak üzere aşırı dijital ekran kullanımının öğrencileri..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde 'Uygulama ve Ara..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=