Lütfen bekleyin..



Genel Sekreter Özkul, hastanede incelemelerde bulundu

29 Haziran 2017, 17:35 - Okunma: 1736

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Sedat Özkul, Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesini ziyaret ederek,verilen sağlık hizmeti ile ilgili incelemelerde bulundu.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Sedat Özkul, Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesini ziyaret ederek,verilen sağlık hizmeti ile ilgili incelemelerde bulundu. Tıbbı Hizmet Başkanı Uz.Dr.Osman Sünger ile birlikte hastaneyi gezen Genel Sekreter Özkul’a Hastane Yöneticisi Dr.Dilfuza Ağalıoğlu tarafından bilgi verildi.

Hastaların talep ve sorunlarını dinledi

Sağlık hizmetlerinin kalitesinin arttırılması, hasta ve çalışan beklentilerinin karşılanması, Hastanelerin beklentilere cevap verebilecek düzeye gelebilmesi için Genel Sekreterlik olarak tüm desteğin verileceğini söyleyen Özkul, Hastanedeki incelemelerinin ardından tedavi gören hastalarla da yakından ilgilenerektalep ve sorunlarını dinledi. Sağlık çalışanlarını da ihmal etmeyen Özkul, incelemelerinin ardından ilaveten şunu söyledi; “Vatandaşın sağlık tesislerimizden en iyi hizmeti alması hususunda uygun koşulları oluşturmak önceliğimizdir” dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Uyuşturucu bataklığının kurutulup, baronların önünün kesilmesi halinde madd..
Batman'da transit dolmuş ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ..
Batman'daki şarküteri işletmecileri ve hayvan besicileri, yağan yağışla..
Batman ilçesinde yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret eden HÜDA PAR B..
Batman'ın Sason ilçesindeki çaya düşen hafif ticari araçtaki anne ve oğ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=