Lütfen bekleyin..



Midesi küçültüldü 20 kilo verdi

11 Temmuz 2017, 12:16 - Okunma: 3123

Batman Bölge Devlet Hastanesinde fazla kiloları olan Rafiye Şen’e uygulanan mide küçültme ameliyatı ile 20 kilo verdi.

36 yaşında 119 kilo olan Rafiye Şen. fazla kiloları nedeniyle uzun zaman sıkıntı yaşadı. Batman Bölge Devlet Hastanesinde Şen’e uygulanan mide küçültme ameliyatı ile 20 kilo verdi.

20 kilo verdi

Başarılı ameliyata ilişkin bilgi veren Op.Dr. Vedat Deniz, “RafiyeŞen 36 yaşında bize başvurduğunda 119.kiloydu. Vücut kitle indexi 45 olan Şen’in öncesinde geçirmiş olduğu göbek fıtığı da tekrarlamış durumdaydı. Ameliyat için gitmiş olduğu bir başka sağlık merkezi de aşırı kilo nedeniyle müdahale edememiş. İnternetten mide küçültme ameliyatının hastanemizde başarıyla yapıldığına dair haberleri görmüş ve bunun üzerine de bizleri tercih etmiş. Hastamıza mide küçültme ameliyatı yapıldıktan sonra 20 kilo verdi. Zamanla istediğimiz sonuca daha çok yaklaşacağız” dedi.

Kendimi iyi hissediyorum

Rafiye Şen; “Zamanla almış olduğum kilolarım nedeniyle yerimden kalkamaz bir duruma gelmiştim. Öyle ki, göbek fıtığım tekrar etmiş fazla kilolarım yüzünden başvurduğum hastane ameliyatımı gerçekleştirememişti. Bu kilolardan nasıl kurtulabilirim diye düşündüm. İnternetten Batman Bölge Devlet Hastanesinde mide küçültme ameliyatının başarıyla gerçekleştirildiğine dair yapılmış haberleri okudum. Bu bana güven verdi. Ameliyatımı başarıyla gerçekleştirip kendimi iyi hissetmemi sağlayan Op.Dr.Vedat Deniz, Op.Dr. Süleyman Öden, Op.Dr.Barış Türker ve Op.Dr. Güneş Tekten’e teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SAĞLIK Kategorisindeki Diğer Haberler
Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte artış gösteren kene vakalarıyla il..
7 Nisan Dünya Sağlık Günü dolayısıyla açıklama yapan Batman Sağlık ve Çevre..
Allah'ın insana verdiği en önemli nimetlerden birinin sağlık olduğunu b..
Batman'da yanlış kan verildiği iddia edilen 24 yaşındaki talasemi hasta..
İlaca erişimin her geçen gün zorlaştığını belirten Batman Eczacılar Odası B..
Kanserin dünyada bir salgın gibi arttığını belirten Uzman Doktor Mehmet Cem..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=