Lütfen bekleyin..



Batman Belediyesi'nden "Nevruz Alanı" haberlerine yalanlama

09 Ağustos 2017, 13:45 - Okunma: 1564

Batman Belediyesi, bazı basın organlarında çıkan "Nevruz Alanı" nın imara açıldığı haberlerinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Batman Belediyesi, bazı basın organlarında çıkan "Nevruz Alanı" nın imara açıldığı haberlerinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Batman Belediyesi'nden "Basına  ve Kamuoyuna" başlıklı yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yaygın medyada,”Batman Belediyesine Kayyum olarak atanan Ertuğ Şevket AKSOY,Kentte Nevruz’un Kutlandığı şehirler arası otogar yanındaki alanı imara açtı”.şeklindeki haberler yer almaktadır.

Daha önce Nevruz,kutlu doğum haftası,toplantı ve gösteri,miting,fuar,panayır gibi etkinlikler için kullanılan alanın zemininin toprak ve etkinliklere elverişli olmaması nedeniyle Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO),Batman Ticaret Borsası,Sivil Toplum Kuruluşları ile ilgili kamu kurum ve Kuruluşların talepleri ve Belediyemizin uygun görmesi ile alanda etkinliklerin daha sağlıklı bir şekilde yapılması için Belediyemizce zeminde iyileştirme çalışmaları yapılmaktadır.

Habere konu olan alanın imara açılması söz konusu olmayıp bu güne kadar olduğu gibi alanın yine aynı amaç doğrultusunda kullanılmasına devam edilecektir. Medyada yer alan “alanın imara açıldığı” haberleri  gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

                                                                         

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Siirt'te bir polisi yaralayıp olay yerinden kaçan şahsın aracı Batman&#..
Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala rengârenk şeker çeşitleri tezgâhl..
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terör d..
Batman Üniversitesinde faaliyet yürüten öğrenci toplulukları, siyonist işga..
Batman'da ekiplerin dur ihtarına uymayarak kaçan bir araçtan yola atıla..
Batman'ın ilk ve tek yeraltı geçinde yaşanan sorunların bir türlü çözüm..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=