Lütfen bekleyin..



Yaya geçidi sorunları bitmiyor

29 Temmuz 2015, 16:00 - Okunma: 2374

Batman merkezde yaya geçidi çizgilerinin orta refüjde bulunan geçişin 10 metre gerisine yapılması halkın tepkisine neden oluyor.

Batman Çamlıtepe Mahallesi TPAO Bulvarında yola çizilen yaya geçidi çizgilerinin iki yolu bölen orta refüjde bulunan geçişin 10 metre gerisinde çizilmesi halkın tepkisine yol açtı.

Yolda, karşıdan karşıya geçmek isteyen yayalar, yaşadıkları sıkıntı ve tehlikeye dikkat çekerek, “Çizgilerini ve uyarıcı levhayı dikkate alarak karşıya geçiyoruz. Ancak orta refüjde bulunan geçişler 10 metre geride kalmış. Ya doğrudan geçecek ya da karşıya geçtikten sonra 10 metre geri geleceğiz.” ifadelerini kullandılar.

Orta refüjdeki geçiş ile çizgilerde ki uyuşmazlıktan dolayı zaman zaman çimenden geçmek zorunda kaldıklarını belirten vatandaşlar, yağmurların yağdığı dönemlerde ise geçişlerde çamurlaşan orta refüjden geçmek zorunda kaldıklarını belirtti.

Konu hakkında çizgileri çizmekle mükellef olan Karayolları Bölge Müdürlüğü yetkilileri ise, söz konusu yerde yaya geçidi sorununun bir türlü bitmediğini belirterek, “Bazı vatandaşlar o yaya geçidi yerine üst geçit istiyorlar. Defalarca girişimlerde bulunduk ancak başka vatandaşların engelleriyle karşılaşıyoruz. Üst geçit kolonları için kazdığımız yerler vatandaşlar tarafından taşlarla doldurulup engel olunuyor. Oradaki yaya geçit sorununu en kısa zamanda gidereceğiz.” ifadeleri kullanıldı. (M.Sait Çelik – İLKHA)

Etiketler : yaya geçidi
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da transit dolmuş ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ..
Batman'daki şarküteri işletmecileri ve hayvan besicileri, yağan yağışla..
Batman ilçesinde yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret eden HÜDA PAR B..
Batman'ın Sason ilçesindeki çaya düşen hafif ticari araçtaki anne ve oğ..
Batman Havalimanı Müdürlüğü tarafından açıklanan 2024 yılı mart ayı istatis..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=