Lütfen bekleyin..



HAKSİAD sanayici ve iş adamlarımızın safında duracaktır!

19 Ağustos 2017, 14:30 - Okunma: 3137

HAKSİAD'ın Batman'da şube açması dolayısıyla bir basın açıklaması düzenleyen HAKSİAD Batman Şube Başkanı Cemal Çetiz, sanayici ve iş adamlarının safında duracakları söyledi.

​HAKSİAD Batman Şube Başkanı Cemal Çetiz, İslami ve insani olarak atılması gereken tüm adımlar ve yapılmasına ihtiyaç duyulan icraatlar için sanayici ve iş adamlarının safında duracakları söyledi.

Merkezi İstanbul'da bulunan Hak Sanayici ve İş Adamları Derneği (HAKSİAD)'ın Batman'da şube açması dolayısıyla bir basın açıklaması düzenleyen HAKSİAD Batman Şube Başkanı Cemal Çetiz, sanayici ve iş adamlarının safında duracakları söyledi.

HAKSİAD Batman Şube üyelerinin de katıldığı basın açıklamasında Çetiz, dernekleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Çetiz, HAKSİAD’ın 2013 yılında kurulan ve Türkiye'nin 7 bölgesinde açılacak şubeleri ile 4 yıldan bu yana faaliyet gösteren bir kuruluş olduğunu söyledi.

Derneklerinin misyon olarak ülkenin rekabet gücünü artırmak, ekonomide ahlak ilkelerini önceleyerek haksızlığın giderilmesi için mücadele vererek iktisadi hayatın ahlaki temelde şekillenmesine katkı sağlamayı hedeflediğini belirten Çetiz, "Derneğimizin isminden de anlaşılacağı gibi iş ve sanayi alanı ile ilgili faaliyetlerde bulunmayı hedefliyoruz. İş adamlarının genel iş ahlakı ilkelerine bağlı kalarak bilgi ve tecrübelerini arttırarak üretimde kaliteyi ve verimliliği arttırılacak. Ülkemiz ve dünya ile rekabet gücüne ulaşmasını sağlamak ve ülkemizin planlı bir düzen içinde kalkınıp sınai, ticari, sosyoekonomik, eğitim ve kültür düzeyinde gelişmesine sermaye ve fikir alışverişi koordinasyonu sağlayarak daha ileri bir düzeye ulaşmasına katkıda bulunmak ve projelerini gerçekleştirmek üzere istidam sağlamak derneğimizin temel amaçları arasındadır." dedi.

Açıklamanın devamında Çetiz, "Yurtiçinde ve yurtdışında ilgili kuruluşlarla temaslar kurarak iş dünyasının görüş ve önerileri yansıtmak, desteklemek ve iş dünyasının tanıtılması ve ilişkilerin güçlendirilmesi amacı ile önemli ve ticari blokların oluşturulmasında, desteklemesinde gerekli girişimlerde bulunacak. Piyasa ekonomisinin hukuksal ve kurumsal altyapısının yerleşmesine, iş dünyasının evrensel iş ahlakı ilkelerine uygun bir biçimde faaliyette bulunmasına çalışmak, halen mevcut ve ileride kurulacak, yerli ve yabancı özel ve resmi kuruluşlar, ticaret ve sanayi odaları, borsalar, meslek teşekkülleri, vakıf, dernek, birlik ve benzerleri ile doğrudan doğruya veya kendisine bağlı olarak kurabileceğiz. Kuruluşlar aracılığı ile iş birliği yaparak sanayici ve iş adamlarımızın daha etkin olması için girişimlerde bulunmak HAKSİAD’ın bir kısım faaliyetlerini içermektedir." denildi.

Çetiz, "HAKSİAD'ın amaçları ve hedefleri doğrultusunda sanayi ve iş adamlarımıza ticari atılım imkanlarını oluşturma bu alanda İslami ve insani olarak atılması gereken tüm adımlar ve yapılmasına ihtiyaç duyulan icraatlar için HAKSİAD sanayici ve iş adamlarımızın safında duracaktır. Bunun için ihtiyaç duyulan girişimciliği gerçekleştirecektir." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

'Güneydoğu hububat ve bakliyat ihracatında söz sahibi'


'Güneydoğu hububat ve bakliyat ihracatında söz sahibi'

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Ülke genelinde olduğu gibi Batman'da da kalifiye eleman sorununun yaşan..
Kırmızı et fiyatlarındaki artışın bir türlü durdurulamadığını belirten Batm..
Ramazan Bayramı sonrası düğün hazırlıklarına başlayan vatandaşlar soluğu ku..
Ramazan Bayramı'na iki gün kala çarşı pazarda yaşanan yoğunluktan memnu..
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, yapt..
Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala hazırlıklarını tamamlayan Batman ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=