Lütfen bekleyin..



Batman merkezli FETÖ operasyonunda 10 kişi tutuklandı

22 Ağustos 2017, 18:59 - Okunma: 1738

Batman merkezli 3 ilde yapılan eş zamanlı operasyonlarda FETÖ'den gözaltına alınan 26 kişiden 10'u tutuklanırken, 14 kişi ise serbest bırakıldı. 2 şüphelinin ise işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

Batman Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Batman merkezli 3 ilde yapılan eş zamanlı operasyonlarda FETÖ'den gözaltına alınan 26 kişiden 10'u tutuklanırken, 14 kişinin serbest bırakıldığı, 2 şüpheli kişinin ise işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

Valilik açıklamasında, "Batman Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında; Konya ve Elazığ illeri ile beraber eş zamanlı yapılan operasyon sonucunda; 25 Bylock kullanıcısı olan toplamda 35 kişi hakkında yakalama ve gözaltı kararı kapsamında, 26 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmış olup, 9 firari şüpheli şahıs hakkında arama çalışmaları devam etmektedir." denildi.

Gözaltına alınan 26 şüpheliden 10 kişinin ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldığı ifade edilen açıklamada, 10 şüphelinin sevk edildiği mahkemece tutuklandığı, 4 şüphelinin de adli kontrol kararı ile serbest bırakıldığı kaydedildi.

Açıklamada, 2 şüphelinin ise işlemlerinin devam ettiği belirtildi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Uyuşturucu bataklığının kurutulup, baronların önünün kesilmesi halinde madd..
Batman'da transit dolmuş ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ..
Batman'daki şarküteri işletmecileri ve hayvan besicileri, yağan yağışla..
Batman ilçesinde yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret eden HÜDA PAR B..
Batman'ın Sason ilçesindeki çaya düşen hafif ticari araçtaki anne ve oğ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=