Lütfen bekleyin..



Genel Sekreter Özkul’dan hasta ziyaretleri

24 Ağustos 2017, 12:37 - Okunma: 1630

Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Sedat Özkul, Batman Bölge Devlet Hastanesi’nde bir süre önce ameliyat ve tedavi olan hastaları evlerinde ziyaret etti.

Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Sedat Özkul Batman merkez kültür ve sağlık mahallerinde ikamet eden, Batman Bölge Devlet Hastanesi’nde bir süre önce safra kesesi ameliyatı geçiren Muhsine Bulut ve diyaliz hastası Şehmus Özer’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Hastaları evlerinde ziyaret eden Genel Sekreter Özkul, hastaların durumları hakkında bilgi aldı. Ziyaretlerde hastaların memnuniyetlerini arttırmak ve sağlık tesislerimiz hakkında istek ve görüşlerini öğrenmeyi amaçladıklarını aktaran Özkul, “Hastalarımızı evlerinde ziyaret ederek, hastanelerimizden aldıkları hizmeti ve memnuniyeti soruyoruz. Hedefimiz  hastalarımızın hastanelerimiz ve sağlık personelinden en iyi hizmeti almalarını sağlamak olup, bu anlamda hastalarımızın geri bildirimlerini önemsiyoruz. Bu ziyaretler bundan sonra da devam edecektir. Hastalarımıza ve yakınlarına göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyor, kendilerine acil şifalar diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Evlerinde ağırladıkları Genel Sekreter Özkul’a teşekkür eden hasta ve hasta yakınları,  ziyaretten son derece memnun kaldıklarını belirterek, kendilerini ziyarete gelen Özkul’a teşekkürlerini ilettiler.

 

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Büyük bir hayır ve Allah'ın rızasını kazanmak için belli bir adab içeri..
ALLAH'ın El-Cebbar ismi ve Cihad ile ilgili açıklamalar...
ALLAH'ın “Es-Sabur” ismi ve Sabır ile ilgili açıklamalar...
HÜDA PAR Batman belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, geçen yıl vefat eden ..
ALLAH'ın Et-Tevvab ismi ve Tevbe ile ilgili açıklamalar...
ALLAH'ın El-Hakem ismi ve Nubuvvet ile ilgili açıklamalar...

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=