Lütfen bekleyin..



Dayanışma Grubu: Halkımızın hizmetine talibiz

12 Eylül 2017, 17:18 - Okunma: 2615

Batman Dayanışma Grubu, düzenledikleri basın açıklamasıyla 7 Ekim 2017 tarihinde yapılacak olan Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) seçiminde aday olduklarını duyurdu.

Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) seçimlerinde aday olduklarını açıklayan Batman Dayanışma Grubu, düzenledikleri basın toplantısıyla halkın hizmetine talip olduklarını belirtti.

Kentteki yerel ve ulusal basın mensubu temsilcileriyle bir araya gelen Batman Dayanışma Grubu, BATSO seçimlerinde aday olduklarını ilan etti.

Golden Plaza’da yapılan basın açıklamasını okuyan Dayanışma Grubu Sözcüsü Ekrem Çetin, 7 Ekim 2017 günü yapılacak olan Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde Dayanışma Grubu olarak halkın hizmetine talip olduklarını söyledi.

batman-dayanisma-grubu.jpg

Dayanışma içerisinde hareket edip halka hizmet sunmak istediklerini vurgulayan Çetin, “Yıllardır hak ettiği hizmeti bulamayan, Batman ticaret ve sanayi ehli ile dayanışma içerisinde hareket edip halkımıza hizmet sunmak istiyoruz. Toplumların sosyal yaşantılarında sivil toplum kuruluşları önemli yer tutmaktadır. Bunların içerisinde sanayi ve ticaret odalarının etkisi hepimizin malumudur. Halkın sırtından bir yerlere gelmek yerine halka hizmet etmek, dertleriyle dertlenmek önceliklerimiz arasında olacaktır.” dedi.

BATSO’yu hak ettiği yere getirmeyi amaçladıklarını aktaran Çetin, “Güzel şehrimizi birçok alanda olduğu gibi sanayi ve ticaret alanında da hak ettiği yerlere getirmek, sorumluluğunun bilincinde olan kadrolarla mümkün olacaktır. Halka hizmeti ibadet bilen kadrolar olarak üretim ve istihdamı artırmak temel hedefimiz olacaktır. Sanayi ve ticaretin içinden çıkmış, sektörün sıkıntılarını iyi bilen, Batman aşığı kadrolarla hizmete talip olduğumuzu halkımıza arz ediyoruz. Oda seçiminin başta sanayi ve ticaretle uğraşan işverenlerimiz olmak üzere tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyoruz.” diye konuştu. (İLKHA)

batman-dayanisma-grubu-001.jpg

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Günümüzde gittikçe azalan, İslam'ın büyük önem verdiği ticaret ahlakına..
Son zamlarla birlikte 12 kilogramlık tüpün fiyatı 680 lira, piknik tüpü ise..
Altın fiyatları son zamanlarda rekor üstüne rekor kırıyor. Altın fiyatları ..
2023 yılında Türkiye'nin ekonomisinin trilyon doları aşan ekonomiler ar..
Peygamber Efendimizin ticaret ahlakına çok önem verdiğini, bu nedenle ticar..
KOSGEB Batman İl Müdürü Mehmet Fidan, 2023 yılında 788 işletmeye 47 milyon ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=