Lütfen bekleyin..



Batman'ın lezzeti Antalya fuarında

13 Eylül 2017, 17:29 - Okunma: 2848

Batman Ticaret Borsası ve DİKA'nın işbirliğiyle, Batman'ın damak tadına doyum olmayan lezzetleri, 13-17 Eylül 2017 tarihleri arasında Antalya'daki Yörex fuarında tanıtılıyor.

Batman Valiliği, Batman Belediyesi, Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Batman Ticaret Borsası ile DİKA'nın birlikte katılım sağladığı Antalya-Yörex fuarında tüm iller olduğu gibi Batman'da damak tadına doyum olmayan ürünlerini tanıtılıyor. DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, Batman Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, Belediye Kültür Müdürü Abidin Bingül ile stant görevlilerin yakından ilgilendiği stantta Batman'ın lezzetleri ve tanıtım materyalleri konuklara verildi. Batman'ın mutfağını ve markalaşma yolunda olan ürünlerini tanıttıklarını belirten Müdür Aslanlı ve Bingül; "Batman'ın çileğini, üzümünü, balını, kavununu, Kani meyve sularını ve gümüşünü tanıtmayı bir görev biliyoruz. Batman fuardaki stantlar arasında ilgi gören iller arasında başı çekiyor. Bu fuara katılmamızda emeği büyük olan ve turizme büyük önem veren sayın Valimiz Ahmet Deniz, Belediye Başkan Vekilimiz Ertuğ Şevket Aksoy, Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş ve yönetim kurulu ile DİKA Genel Sekreterliğine teşekkür ederiz. Batman'daki Tarım ve inşaat fuarından dolayı Ticaret Borsası Başkanımız Arif Güneş'in katılamamasının yokluğunu hissettirmeyeceğiz. Başkan Güneş'in desteği şayandır" dediler. 
BAKAN'A SÜRPRİZ
Dışişleri Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Batman Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı'nın sürpriz hediyesiyle karşılaştı. Batman Valisi Ahmet Deniz'in hediyesini Müdür Aslanlı, Bakan Çavuşoğlu'na verdi. Bakan Çavuşoğlu, Vali Ahmet Deniz'in jestine teşekkür ettiğini belirterek; "Batman'ın her zaman gönlümüzde yeri var. Batman'ı çok seviyoruz. Batman'ı da yakından takip ediyoruz" dedi. 
ELVAN VE HİSARCIKLIOĞLU'NDAN BATMAN'A İLGİ
Antalya fuarında Kalkınma Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Batman standını ziyaret etti. DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, Batman Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, Belediye Kültür Müdürü Abidin Bingül ile stant görevlilerin yakından ilgilendiği Bakan Elvan ve Başkan Hisarcıklıoğlu, Batman'ın damak tadına doyum olmayan ürünlerini tadarak övgü dolu sözler dile getirdi.  

yorex-fuari-batman-standi.jpg

yorex-fuari-batman-standi-001.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da İslami Sivil Toplum Kuruluşları tarafından ortaokul ve lise ö..
Genç ASKON Batman Şube Başkanı Serkan Şahin ve yönetimi, Batman Valisi ve B..
HÜDA PAR’ın Seçmeli Ana Dil dersine yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla..
Çoğu tarihi roman olmak üzere yazdığı 20'ye yakın eserle tanınan Batman..
Batman Üniversitesinde "İslam Ahlakı" serisi kapsamında "Mev..
Batman Üniversitesi Merkez Kampüs Yerleşkesi Testili Parkta "öğrenci t..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=