Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR'dan fuara ziyaret

16 Eylül 2017, 21:10 - Okunma: 1771

HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, "Batman İnşaat Mobilya ve Dekorasyon" ile "Batman Gıda Tarım ve Hayvancılık" fuarını ziyaret ederek stantları gezdi.

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, beraberindeki heyetle birlikte Batman’da ilk kapsamlı fuar olma özelliği taşıyan "Batman İnşaat Mobilya ve Dekorasyon" ile "Batman Gıda Tarım ve Hayvancılık" fuarları ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Şahin, geçtiğimiz gün açılışı yapılan Batman merkezli olmak üzere çevre ve Türkiye’nin değişik illerinden 200 üzerinde firmanın en az 500 markasıyla tanıtıldığı fuarda yer alan esnafı ziyaret etti. Fuarda kurulan stantları tek tek gezen Şahin, fuar esnafına ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu.

Yaptığı ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Şahin, kentte ilk defa kurulan fuarların özelde ile genelde ise bölgeye büyük katkısının olduğunu söyledi.

İlde "İnşaat Mobilya ve Dekorasyon" ile "Gıda Tarım ve Hayvancılık" fuarının kurulmasının sevindirici olduğunu belirten Şahin, "Bu fuarların ilimiz ve esnafımız için hayırlı olmasını diliyorum. Bol kazançlar, iş bağlantıları diliyorum. Fuarların amacı da firmaların ürünlerini müşteri ve ilgili sektörlerle buluşturup tanıtımını yapmak ve bu vesileyle iş bağlantıları kurmaktır." dedi.

Bölge ekonomisi için bu tür fuarların sıklıkla yapılması gerektiğine işaret eden Şahin, "Gerek fuar sürecinde gerekse de sonraki zamanlarda burada yapılan tanışmalar ve tanışıklıklar sonucunda iş bağlantıları kuruluyor. Bu anlamda Batman ilimizde bu fuarların getirilmesi, yerleştirilmesi, umudumuz o dur ki güzel bir ticari ilişkiye, ekonomik katkıya vesile olur. Bu fuarların peyder pey yapılması gerekiyor. Sıklıkla yapılması gerekiyor. Çünkü teknoloji her anlamda yenilik kazanan bir durumdur." diye konuştu.

"Batman firmalar için güzel bir iş, müşteri potansiyeline sahiptir"

Fuarlar sayesinde hem esnafın hem de firma yetkililerin kazançlı çıktığını aktaran Şahin, "Gerek inşaat gerekse de gıda ve tarım alanında Batman büyük bir potansiyele sahiptir. Bölge ili ve ilçeleri de bu ihtiyaçlarını ağırlıklı olarak Batman üzerinden temin ettikleri için Batman bu anlamda bu firmalar için güzel bir iş, müşteri potansiyeline sahiptir. Dolayısıyla fuarda ürünlerini sergileyen firmalar ve esnaf da bu anlamda kazançlı çıkacaktır. Umudumuz odur ki, gerek firmalarımız gerekse de fuarı ziyaret eden ziyaretçiler arasında güzel, bereketli iş bağlantıları kurulsun. Hem Batman esnafımız kazanacak hem de firma sahipleri kazanacaktır." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Ege Denizi'nde 4,4 büyüklüğünde deprem

Ege Denizi'nde 4,4 büyüklüğünde deprem

Ege Denizi'nde 4,4 büyüklüğünde deprem

Ege Denizi'nde 4,4 büyüklüğünde deprem

Ege Denizi'nde 4,4 büyüklüğünde deprem

Ege Denizi'nde 4,4 büyüklüğünde deprem

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..
Batman'da adını sık sık ölümlü ve yaralanmalı kazalarla duyuran bölgede..
Batman Eğitimciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Sütçü, 7 aydır Fi..
Batman'da yolun karşısına geçmeye çalışan bir bebek ile 3 kadına otomob..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=