Lütfen bekleyin..



Umut Kervanından yüzlerce öğrenciye kırtasiye yardımı

23 Eylül 2017, 11:51 - Okunma: 1517

Batman Umut Kervanı, düzenli olarak yaptığı yardımlarına bir yenisini daha ekleyerek, ihtiyaç sahibi ve yetim yüzlerce öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu.

Batman Umut Kervanı, yetim ve muhtaç olmak üzere yüzlerce ihtiyaç sahibi öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu.

Konu ile ilgili Batman Umut Kervanından yapılan açıklamada, ihtiyaç sahibi ailelere düzenli yardımlarda bulunulduğu belirtilerek, yapılan yardımlardan bir tanesinin de ihtiyaç sahibi ve yetim öğrencilere kırtasiye yardımı olduğu ifade edildi.

Yeni eğitim-öğretim yılının açılmasıyla birlikte öğrencileri de unutmayarak kırtasiye yardımlarında bulunduklarının vurgulandığı açıklamada, yetimler başta olmak üzere toplamda 300 ihtiyaç sahibi öğrenciye kırtasiye yardımında bulunulduğu kaydedildi.

Açıklamada, “Umut Kervanı olarak; 2017–2018 eğitim ve öğretim yılında tüm öğretmen ve öğrenci kardeşlerimize başarılar diliyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yılda mağdur ve muhtaç ailelere yardımcı olmak amacıyla, hayırsever kardeşlerimizin katkılarıyla, daha önce tespit ettiğimiz bizde kaydı mevcut olan özellikle yetim ve yardıma muhtaç mağdur 300 öğrenciye kırtasiye yardımı yaptık. Bu yılki hedefimiz; bizde kaydı bulunan tüm muhtaç öğrencilere kırtasiye yardımı yapmaktı. Ancak gelen yardımlar 300 öğrencinin kırtasiye ihtiyacını karşılayabildik. Umut Kervanına gelip kırtasiye yardımında bulunan tüm hayırsever kardeşlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Allah kendilerinden razı olsun.” denildi.

Hayırseverlerin yardımlar konusunda daha duyarlı olmasının istendiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Maddi durumu iyi olan hayırsever kardeşlerimizin, mağdur vatandaşlara daha duyarlı davranmalarını bekliyoruz. Gelin sizinle el ele verip bu hayır kervanına bir nebzede olsa mağdur ve muhtaçlara yardımcı olalım ve onların hayır dualarını almaya çalışalım. Mazlumun yaptığı duayı Rabbimiz asla geri çevirmeyecektir.”(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Büyük bir hayır ve Allah'ın rızasını kazanmak için belli bir adab içeri..
ALLAH'ın El-Cebbar ismi ve Cihad ile ilgili açıklamalar...
ALLAH'ın “Es-Sabur” ismi ve Sabır ile ilgili açıklamalar...
HÜDA PAR Batman belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, geçen yıl vefat eden ..
ALLAH'ın Et-Tevvab ismi ve Tevbe ile ilgili açıklamalar...
ALLAH'ın El-Hakem ismi ve Nubuvvet ile ilgili açıklamalar...

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=