Lütfen bekleyin..



Çanta ve kırtasiye malzemeleri Aksoy tarafından dağıtıldı

23 Eylül 2017, 18:12 - Okunma: 2951

Batman Belediyesi okula yeni başlayan ilkokul 1. Sınıf öğrencilerinin ihtiyacı olan çanta ve kırtasiye malzemeleri Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy’un katıldığı törenle dağıtılmaya başlandı.

Batman’ın Beşevler Mahallesinde bulunan Petrol Ofisi İlkokuluna giderek öğrencilerin ihtiyacı olan çanta ve kırtasiye malzemelerinin dağıtım törenine katılan Başkan Vekili Aksoy’a Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. H. Murat Şahin, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü ile Belediye Sosyal İşler Müdürü eşlik etti.

 

Petrol Ofisi İlkokulu idareci ve öğretmenlerinin yanısıra öğrenci velilerinin de bulunduğu çanta ve kırtasiye dağıtım töreninde, aileler malzemelerin ücretsiz dağıtımından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

 

2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılında okula yeni kayıt yaptıran öğrencilere okul çantası ve kırtasiye yardımında bulunmanın sevincini ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade ede Başkan Vekili Aksoy, Batman merkez ve merkeze bağlı tüm köy okullarında ilkokul 1. Sınıfına başlayan yaklaşık 11 bin öğrencinin temel ihtiyacı olan çanta ve kırtasiye malzemesi dağıttıklarını söyledi.

 

Geleceğimizin yarınları olan öğrencilerin temel ihtiyaçlarının Batman Belediyesi tarafından dağıtıldığını bunun da Batman’da bir ilk olduğunu kaydeden Başkan Vekili Aksoy, ekonomik anlamda ailelere pozitif katkı sağlandığına dikkat çekti.

 

Okul öğrencilerine dağıtılan çantaların üzerinde kız ve erkeklere ayrı olmak üzere farklı renkte Belediye Başkanlığının ambleminin yanında çizgi film kahramanlarının farklı figürleri kullanıldı.

 

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cep telefonu başta olmak üzere aşırı dijital ekran kullanımının öğrencileri..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde 'Uygulama ve Ara..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=