Lütfen bekleyin..



İdeal Gençlik Topluluğu kayıtlar için stant kurdu

03 Ağustos 2015, 17:06 - Okunma: 2773

Batman Üniversitesi İdeal Gençlik Topluluğu, üniversiteyi kazanıp yeni kayıt yaptırmak isteyen öğrencilere yardım etmek amacıyla stant kurdu.

2014 yılının Ocak ayında kurulan Batman Üniversitesi İdeal Gençlik Topluluğu, faaliyetleriyle kendinden söz ettirmeye devam ediyor.

İdeal Gençlik Topluluğu, üniversitelerde 3-7Ağustos arası yapılan yeni kayıtlar ve topluluk faaliyetlerini anlatmak için Batman Üniversitesi bahçesinde stant kurdu. Topluluk, Üniversiteye yeni kayıt yaptırmak isteyen öğrencilere stantta bilgi verirken, faaliyetlerinin anlatıldığı el broşürlerini de dağıttı.

Konu ile ilgili bilgi veren Batman Üniversitesi İdeal Gençlik Topluluğu Yönetim Kurul Üyesi Taha Aslangiray, “Batman Üniversitesi İdeal Gençlik Topluluğu olarak üniversitemizi yeni kazanmış olan arkadaşlarımıza kayıt sırasında yardımcı olmak için üniversite bahçesine kayıt standını açtık. Kayıt standımızda öğrencilerimizin karşılaşabilecek olumsuzluklar hakkında bilgilendirip kayıt işlemlerine ve gereken evraklarda yardımcı oluyoruz. Ayrıca üniversiteyi yeni kazanmış öğrencilere ‘İdeal, herkes için en iyi olanın arayışıdır.’ Sloganıyla iletişim hatlarımızın bulunduğu kartları ve İdeal gençlik olarak yapmış olduğumuz faaliyetleri anlatan broşürlerimizi veriyoruz.” şeklinde konuştu.

Standın 7 Ağustos Cuma gününe kadar 09.00 ile 17.00 saatleri arasında açık kalacağı ve topluluğa yeni kayıt olmak isteyen öğrencilerin de stantta kayıtlarının alındığı belirtildi.(M.Sait Çelik - İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cep telefonu başta olmak üzere aşırı dijital ekran kullanımının öğrencileri..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde 'Uygulama ve Ara..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=