Lütfen bekleyin..



"Cumhurbaşkanı Erdoğan Batman’a gelecek"

15 Ekim 2017, 19:42 - Okunma: 1745

Ankara’dan dönen AK Parti’nin Batman yeni il başkanı Murat Güneştekin, yaptığı basın açıklamasında, Batman il kongresinin tarihinin yakında belirleneceğini belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın il kongresine katılacağını söyledi.

AK Parti İl Başkanlığına getirilen Murat Güneştekin yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın il kongresine katılacağını söyledi.

Güneştekin, yaptığı açıklamada, “Bildiğiniz gibi bir süre önce istifa eden Batman il başkanımızın yerine, Sayın Cumhurbaşkanımızın cuma günü yapmış olduğu değerlendirmeler sonucunda bugün karşınıza il başkanı olarak tekrar Batmana geldik. Bizim daha önceki süreçte biliyorsunuz dört senelik bir il başkanlığı sürecimiz vardı. Allah’a hamdolsun ki o dönemde neyi ekmişsek bugün bunu biçtik ve bugün bütün dostlarımızı, sevenlerimizi hep birlikte karşılamada gördük.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Batman’a geleceğini söyleyen Güneştekin, “Sayın Cumhurbaşkanımızın da bu arada bütün Batman halkına selamları var. İnşallah Allah kısmet ederse, önümüzdeki günlerde belirlenecek olan Batman il kongre tarihiyle beraber inşallah sayın cumhurbaşkanımızın da buraya gelip sizinle buluşacakları haberi ve müjdesini de size vereyim dedim.” diye konuştu. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Siirt'te bir polisi yaralayıp olay yerinden kaçan şahsın aracı Batman&#..
Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala rengârenk şeker çeşitleri tezgâhl..
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terör d..
Batman Üniversitesinde faaliyet yürüten öğrenci toplulukları, siyonist işga..
Batman'da ekiplerin dur ihtarına uymayarak kaçan bir araçtan yola atıla..
Batman'ın ilk ve tek yeraltı geçinde yaşanan sorunların bir türlü çözüm..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=