Lütfen bekleyin..



Tezdiğ’den “Kızılay Haftası” Mesajı

27 Ekim 2017, 16:43 - Okunma: 2586

Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Sabahattin Tezdiğ, “Kızılay Haftası” nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Kızılay Haftası nedeniyle bir mesaj yayımlayan Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Sabahattin Tezdiğ, “Yardımlaşma ve dayanışmanın öncü kuruluşlarından Kızılay; Milletimizden aldığı güç ve destekle gerek ülkemizde gerekse ülkeler arasında sergilediği çaba, dostluk, işbirliği ve sürekli barışı destekleyen tavrıyla gurur kaynağımızdır.” dedi.

Kızılay’ın 1868 yılından günümüze kadar savaş ve doğal afetler karşısında insanların acılarını dindirmeye ve yaralarını sarmaya çalışan, milletimizin yüz akı kuruluşlarından biri olarak insani yardım faaliyetlerini başarıyla sürdürdüğüne değinen Tezdiğ, “Zor şartlar altındaki insanlar için bir güven kaynağı olan kuruluşumuz, yaptığı güzel hizmetleriyle halkımızın gönlünde taht kurmuştur. Kızılay, savaşların, doğal afetlerin ve yoksulluğun tümüyle ortadan kaldırılmadığı dünyamızda, kurulduğu günden bu yana insanlığa yardım elini uzatmaktadır.” ifadelerini kullandı.

sabahattin-tezdig-001.jpg

Kızılay’ın yapmış olduğu yardımlar, hayırseverler ve gönüllü çalışanlar sayesinde yürütüldüğüne dikkat çeken Tezdiğ şöyle devam etti: “Yardımseverlik insanı yücelten bir duygudur ki Kızılay müessesesi de bu yüce duygu hissiyatıyla insanlığa hizmet aşkı, yardımseverlik ve dayanışma ruhuyla çalışmalarını sürdürmektedir. Kızılay’ın ülkemizde ve dünyada daha çok hizmet yapan, Türkiye’nin adını daha çok duyuran bir itibar müessesesi olarak faydalı hizmetlerini sürdüreceğine inanarak; vatandaşlarımızı kan bağışı ve diğer yardımlarıyla Kızılay’a desteklerini devam ettirmeye davet ediyorum.”

Tezdiğ açıklamasının sonunda, “İnsanlık adına bu ulvi görevi üstlenen ve hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Kızılay’ın değerli yönetici ve çalışanları ile hayırsever vatandaşlarımızın “Kızılay Haftası”nı en kalbi duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı muhabbetle sunarım.” dedi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Büyük bir hayır ve Allah'ın rızasını kazanmak için belli bir adab içeri..
ALLAH'ın El-Cebbar ismi ve Cihad ile ilgili açıklamalar...
ALLAH'ın “Es-Sabur” ismi ve Sabır ile ilgili açıklamalar...
HÜDA PAR Batman belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, geçen yıl vefat eden ..
ALLAH'ın Et-Tevvab ismi ve Tevbe ile ilgili açıklamalar...
ALLAH'ın El-Hakem ismi ve Nubuvvet ile ilgili açıklamalar...

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=