Lütfen bekleyin..



Demirci: "Okuyucular olabildiğince sade olan metinleri okusunlar"

29 Ekim 2017, 14:52 - Okunma: 3243

Batman 1. Kitap Fuarı'na katılarak okurlarıyla bir araya gelen Yazar Senai Demirci, kitap fuarı Batman'ın hak ettiği bir kültür organizasyonu olduğunu ve her yıl yapılması gerektiğini ifade etti.

​Batman'da düzenlenen kitap fuarında okurlarıyla buluşan Yazar Senai Demirci, "Okuyucular olabildiğince sade olan metinleri okusunlar, karmaşaya kendilerini teslim etmesinler." dedi.

Kitapseverlere tavsiyelerde bulunan Demirci, okuyucuların olabildiğince sade olan metinleri okumalarını, kendilerini karmaşaya teslim etmemeleri gerektiğini söyledi.

Batman Valiliği ile belediye, üniversite, Kültür ve Turizm il Müdürlüğü ve il Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla 21-29 Ekim tarihleri arasında Batman'da düzenlenen 'Batman 1. Kitap Fuarı'na Mehmed Göktaş, Abdulkadir Turan, İhsan Süreyya Sırma, Emine Şenlikoğlu, Mehmet Ali Gönül ve Senai Demirci gibi yazarlar katılım gösterdi.

Batman Üniversitesi Merkez Kampüsü Bahçesi'nde düzenlenen fuarın sonuncu gününde de yoğun ilginin devam ettiği gözlemlendi.

"Okumak bir sayfa devirmek değil, insanların duygularını değiştirmek anlamına gelir"

Kitap fuarıyla ilgili İLKHA muhabirine konuşan Yazar Senai Demirci, kentte ilk defa düzenlenen kitap fuarının Batman halkı için hayırlara vesile olmasını temenni ederek, şunları ifade etti:

"Batman'a çok geldim ama bir kitap fuarı vesilesiyle bu ilk gelişimdir. Batman'ın hak ettiği bir kültür organizasyonudur. Bundan sonra da her yıl yapılırsa giderek bereketlenecek ve giderek çok güzel çok özel insanlar gelecek. Okuyucunun yazarla buluşması çok önemlidir. Ben bugün heyecanlı dakikalar yaşadım. Çok özel ve çok önemli öncelikli sorularla muhatap oldum, iyi ki gelmişim. Okuyucular olabildiğince sade olan metinleri okusunlar. Karmaşaya kendilerini teslim etmesinler. Severek okusunlar. Okumanın bir sayfa devirmek değil, insanların duygularını değiştirmek anlamına geldiğini bilsinler istiyorum."

Okurlarıyla bir araya gelen Demirci, hem kitaplarını imzaladı hem de onlarla sohbet etti. (İLKHA)

Mardin'de birçok tarihi eser ele geçirildi

Mardin'de birçok tarihi eser ele geçirildi

Mardin'de birçok tarihi eser ele geçirildi

Mardin'de birçok tarihi eser ele geçirildi

Mardin'de birçok tarihi eser ele geçirildi

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir şahsın üzerinde yapılan aramada tarihi eser olduğu değerl..
Batman'da İslami Sivil Toplum Kuruluşları tarafından ortaokul ve lise ö..
Genç ASKON Batman Şube Başkanı Serkan Şahin ve yönetimi, Batman Valisi ve B..
HÜDA PAR’ın Seçmeli Ana Dil dersine yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla..
Çoğu tarihi roman olmak üzere yazdığı 20'ye yakın eserle tanınan Batman..
Batman Üniversitesinde "İslam Ahlakı" serisi kapsamında "Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=