Lütfen bekleyin..



Batman’da İdlib ve Cerabluslu çocuklar için kermes açıldı

30 Ekim 2017, 15:10 - Okunma: 1758

Suriye’nin İdlib ve Cerablus şehirlerinde okuyan çocukların eğitimi yararına Batman Üniversitesi Merkez Kampüsü bahçesinde düzenlenen '15 Temmuz Şehitleri Anaokulu ile Kızılay El Ele Kermesi' açıldı.

15 Temmuz Anaokulu öğrenci ve velileri ve Kızılay işbirliğiyle hazırlanan kermese Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Sabahattin Tezdiğ, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Kızılay Batman Şube Başkanı Ali Tezdiğ, üniversite öğrenci ve personeli, anaokulu öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı.

 

Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Sabahattin Tezdiğ kermesin açılış kurdelesini kesti.

 

Açılış kurdelesinin ardından kermesi gezen Rektör Durmuş, kermesteki yiyecek ve içeceklerin sunumunun çok güzel olduğunu ifade ederek, “Batman mutfağının zenginliği göz dolduruyor. Batman mutfağının ayrıca tanıtılması gerekiyor.” dedi.

 

Kemerse gelen vatandaşlar kermesten yiyecek ve içecek satın alarak Suriye’nin İdlib ve Cerablus kentlerinde okuyan çocuklara katkıda bulundu.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..
Batman'da adını sık sık ölümlü ve yaralanmalı kazalarla duyuran bölgede..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=